Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Mitt 1:a

Skrivet av //Tina
Vid 42 års ålder väntar jag mitt första barn. BF 14 februari...på Alla hjärtans dag! Har inte hittat nån som jag VERKLIGEN vill ha barn med...förrän jag "hittade" min nuvarande kille. Känns overkligt men underbart!
Svar på tråden: Mitt 1:a

Underbart..

.. för Er och Grattis!! Du kommer att njuta av det lilla knyte som tittar ut, jag lovar. Kul att se att så många över 40-strecket skaffar barn.. Då får inte jag sån panik att få ett litet syskon till min 1 -åring ( blir 40 år -06) Lycka till!
Skrivet av    tisu

Grattis!

Vilken tur att du hittade en blivande pappa \"till slut\". Njut av livet! Även om det inte alltid är jättekul att vara gravid, är jag ändå glad att jag fått uppleva det. Och ännu gladare är jag att jag fått bli mamma, även om inte det heller i alla lägen känns som det lättaste och roligaste i världen! Lycka till med allt!
Skrivet av    Bonddottern

...nuvarande... *skratt*

Men ett stort Grattis till graviditeten!!!
Skrivet av    39

Grattis!

Vad roligt att du äntligen hittade den rätta. Lycka till med graviditeten och bäbisen!
Skrivet av    ~Trixie~

Grattis!

Du kommer att få uppleva något fantastiskt. Jag är 40 och väntar också barn i februari, fast det är mitt fjärde.
Skrivet av    Corinne m. 4

Samma här

Ska ha barn med han som var min första sambo då jag var 17 år! Nu är jag 41 o väntar mitt första barn den 31 dec. Trodde aldrig jag skulle bli mamma.... Lycka till med lilla magen!
Skrivet av    Mods

Grattis !

Den som väntar på något gott... Grattis !
Skrivet av    KarlAstrid

Härligt!

Hoppas att allt går bra hela vägen fram, och du är ju nästan halvvägs nu!
Skrivet av    Katta-64

Häftigt!

Grattis till dig och din kille. Visst är det häftigt när livet plötsligt tar en vändning som man inte trodde det skulle ta?
Skrivet av    Karin

Grattis!

Vilken tur att det lyckades. Har du gått så här långt är ju chanserna goda! Väntade trean i din ålder (fick de två första som väldigt ung) men det blev tyvärr missfall i v.9 och sedan blev det inget mer. Tre år sedan.
Skrivet av    Dino1

Grattis!!!

Jag tror jag förstår ganska bra! ;-) Jag är också gravid, men kortare gången och vågar inte vara \"säker\" på att det verkligen blir ett barn än... Bf 26 april, då kommer jag att vara 43 år gammal. Liksom du mitt första för att det inte har riktigt \"velat\" sig av olika anledningar, men nu har jag träffat min \"prins\" och allt bara funkar!!! Lycka till Kram
Skrivet av    ZX 10+6

Lycka

till med bebben o ta hand om dej!
Skrivet av    Mods