Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

lizaliza

Skrivet av prickan
Tack för din omtanke! Jo vi lever och mår ganska bra. Jag tror att det värsta skriket har börjat lägga sig. Jag får i alla fall inte panik och vill springa här ifrån när jag bär runt på honom. Jag kan bara erkänna att det var så tufft i början! Jag grät och skrek nästan lika mycket som han gjorde... bra mamma va?

Men nu har veckorna gått och han är lugnare på sin vakentid. Fiser mer och bajsar mer, kanske har magen kommit igång då?

Nu har problemet gått över till att han sover så dåligt på nätterna. Jag är uppe jämt och vyssjar! Så nu ligger mina tankar på hur jag ska genomleva dessa nätter?! (Alltid är det något....)Han är ju bara 10 veckor så jag tror inte man kan köra någon sovkur än. Men hur i allsin dar ska man orka springa så mycket som jag gör nu?

Ja nu fick jag skriva av mig detta. Det var väl bra på något sätt. Tack i alla fall

Kram Prickan77

(Jag kunde inte svara på ditt inlägg, därför blev det ett nytt)

Svar på tråden: lizaliza

OJ,

ni har det tufft. Vår tjej, 3 månader den 7 okt., sover rätt bra på nätterna tack och lov. Ammas visserligen med mellanrum på 2-4 timmar men somnar om fort. Vår stora tjej, 03:a, svoer däremot helkasst så nu har vi kapitulerat och flyttat in hennes säng i vårt sovrum. Så nu har vi 4-bäddsrum men bättre det än att springa till hennes rum 511 gånger per natt. Hoppas er lille får nattro så han inte tar kål på dej.
Skrivet av    lizaliza