Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Läääänge sedan...

Skrivet av Frida, Olles mamma
... jag skrev här. Är dock inne och läser allt som oftast. Tankar till er alla som kämpar på.

Vi har kontaktat den lokala blaskan och de var hemma hos oss i måndags och gjorde ett reportage om Olle. Tanken var att den skulle publiceras i samband med bakelseveckan men tydligen drabbades man av nyhetstorka så den publicerades redan i dag. Bifogar länken om någon vill läsa:

http://www.helagotland.se/GEN_Utmatning.asp?ArticleID=983777

Många höstruggiga hälsningar
Svar på tråden: Läääänge sedan...

bra artikel!

Jag var ju tvungen att gå in och läsa om Olle... Jättebra artikel tycker jag! Det är så härligt att läsa om hjärtebarn som det går bra för. Lycka till! Mvh Jaana
Skrivet av    banaana

Hej Frida!

Länge sedan du var här. Kul att höra ifrån dig. Men vi träffades ju för inte så länge sedan. Håller med Banaana, det var en bra artikel. Saklig, men ändå mycket kring våra känslor. Att det inte är självklart att allt fixar sig.
Skrivet av    Pia & Mimi

bra repotage

intressant och \"nära\". Andreas var ju också med i tidningen men \"vår reporter\" skrev mycket mer kliniskt så det blev på ett annat sätt. Det var iofs det som var syftet för hennes del. Hälsningar Helen
Skrivet av    Helen & Andreas

Tack!

Tack alla tre för era positiva svar. Det är en svår balansgång, varken vi eller journalisten ville ha en \"sentimental\" artikel och det känns som om det lyckades. Trots att, som du säger Pia, utgången inte är så given. Blev väldigt berörd av reportaget om Andreas, trots att det var \"kliniskt\". Minns alltför väl Olles TCPC för snart tre år (herregud har det redan gått tre år???) sedan. Nu ska jag ta hand om min febersjuke son. Han har legat strax över 39 grader, men har svarat bra på Alvedon när han fått det så jag hoppas febern är på övergående.
Skrivet av    Frida, Olles mamma

Artiklar från Familjeliv