Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Sångtips någon?

Skrivet av Annica
Vi ska ha ett litet namngivningskalas för Vilma... men kan inte någon fin och enkel visa som vi skulle kunna sjunga för henne...Har någon nåt tips??? (förutom tryggare kan ingen vara?)
Svar på tråden: Sångtips någon?

Du vet väl om att du är värdefull....

... att du är viktig här och nu... Fast iofs så kommer det några Gud-rader där också *s*... Kan maila över den till dig om du vill kika, så får ni själva ta ställning till om den är något för er :-)... Hör av dig med mailadress ifall det är av intresse... Har också en som heter \"Dina händer\" som går ungefär så här: Lilla barn som blev oss givet tack att du kom till oss, du är gåvan skänkt av livet, skänkt till världen och till oss... Kan maila den också om du vill. Den har jag fått mig skickad av en annan av sommarmammorna. Hör av dig!
Skrivet av    Jica

Den finns i nya psalmboken,

tror det är 781 el 731 i dom nya psalmerna.
Skrivet av    Ullet

Hej

Var lite inne på \"Du vet väl om att du är värdefull\"...tror att jag har texten någonstans, men du får gärna maila den till mig och ävend en andra...känner inte igen den, men den verkar fin. [email protected]
Skrivet av    Annica

Gåtfulla folket

sjöngs på ett dop jag var på. En fin sång om barn även om den kanske inte är \"till barnet\" En dikt kanske? okänd författare Vi önskar dig inte guld lilla barn (Vilma) ej heller pengar eller makt Vi önskar dig modet att vara dig själv och stå för det du sagt Vi önskar dig inte en stenfri väg men kraften att vägen gå Vi önskar dig kärlek i överflöd och vänner att lita på.
Skrivet av    Katarina m Elis 0401 och Märta 0508