Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

söker 2 texter en tummramsa och en sång

Skrivet av Marie m Isak o Liam
Sången heter moster/faster ingeborg tror jag (man kan göra rörelser till )

Sen en tummramsa som jag bara kommer ihåg vissa ord ifrån bla " hej din gammle tummskrutt se här här har du mig ja var ju bakom ryggen och leta efter dig" och sen lekte dom tillsaman och hadde jätte skoj oj oj oj (rullar med tummarna)

Hoppas att någon kan hjälpa mig
Svar
Vassego:
FASTER INGEBORG Jag har en gammal faster som heter Ingeborg. Nu skall vi henne härma när hon går på stadens torg. Så här svajar fjädern, och fjädern svajar så. Så här svajar fjädern, och fjädern svajar så. Jag har en gammal faster ... Så här svajar hatten ... Så här svajar fjädern ... Jag har en gammal faster ... Så här svajar sjalen ... Så här svajar hatten ... Så här svajar fjädern ... Jag har en gammal faster ... Så här svajar kjolen ... Så här svajar sjalen ... Så här svajar hatten ... Så här svajar fjädern ... Jag har en gammal faster ... Så här svajar faster ... Så här svajar kjolen ... Så här svajar sjalen ... Så här svajar hatten ... Så här svajar fjädern ... Jag har en gammal faster som heter Ingeborg. Nu har vi henne härmat när hon går på stadens torg!
Skrivet av    Lena m_3
Hur gör du rörelserna till (imt)
(imt)
Skrivet av    Marie m Isak o Liam
en tumme tittar upp...
Skriver ur minnet, så det kan hända att jag glömt lite... ;o) En tumme tittar upp En tumme tittar ner Han kilar bakom ryggen Så syns han inte mer Så kom den andre tummen Och sa vad är det här Var är min gamle kompis Som brukar vara där? Tittut din gamle tumskrutt Se här, här har du mig Jag var ju bakom ryggen Och leta efter dig Den ena säger hej Den andre säger hoj Sen lekte de tillsammans Och hade jätteskoj oj oj oj
Skrivet av    irrhönan