Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Långpromenader

Skrivet av peter56
Idag har vi haft ett härligt höstväder här i mina hemtrakter och jag har varit på två riktiga långpromenader med min hund under eftermiddagen. Vi har nog rört på oss närmare en mil denna söndag. Detta klarar jag tack vare min elmoppe, där jag bor är det ganska backigt och jag skulle inte fixa att forsera en del av dessa backar om jag inte haft min elmoppe. Och jag hade nog varit för lat för såna långturer med den vanliga manuella rullen också.

Både Sotis och jag är tacksamma för min elmoppe.
Svar på tråden: Långpromenader

För lat.

Visst har det varit härligt väder här i Stockholm idag men med min graviditet har jag blivit så lat på att gå ut, jag säger också tur att man har elmoppe för annars hade jag nog bara blivit hemma nu. Jag blev sjukskriven i fredags p g a att mina ben och fötter är så svullna så man får väl se, jag blir nog en riktig soffliggare.
Skrivet av    Guldlock70

Graviditet

Graviditet måste vara ett giltigt skäl till att vara lat. Hur lång tid har du kvar av din graviditet? Svullna ben och fötter kan vara besvärligt. Själv brukar jag ibland få besvär av detta om det är en varm sommardag. För några år sedan när det var riktigt varmt blev mina fötter så svullna att jag inte fick på mig några skor. Som tur var hade jag semester just då och kunde leva ett barfotaliv utan större problem.
Skrivet av    peter56

Så är det

för mig nu. Jag får inte på mig några skor alls. Jag kommer att få kejsarsnitt den 21 december så det är inte så länge kvar. :-)
Skrivet av    Guldlock70

Låter besvärligt

Det låter besvärligt att ha dessa problem den här årstiden, när jag råkade ut för det var det som sagt sommar och då går det ju att leva med. Förresten hur funkar det för dig inomhus, kan du vara i strumplästen? Jag råkade ut för en incident för några år sedan då jag skulle förflytta mig från toaletten till rullstolen och halkade när jag inte hade skor på mig. Jag blev livrädd och är efter detta aldrig i strumplästen. Antingen har jag skor på mig (om det är kallt) eller också barfota för att få en bättre friktion mot golvet.
Skrivet av    peter56

Det är det

Jo, det är lite besvärligt att bara kunna ha strumpor nu när det börjar bli kallare. Jag ska kolla på URI-form om de kanske har något varmare för vanliga strumpor vet jag inte om det går nu och de kanske har bredare benvärmare, jag vet inte. Hemma på toaletten har vi ett golv som är halkfritt så det är inga problem att vara i strumporna som tur är.
Skrivet av    Guldlock70

Förhoppningsvis

Förhoppningsvis hittar du något varmt så du kan ta dig ut trots dina problem. Jag ser fram emot fortsatta berättelser ur ditt liv och hur det går med din graviditet.
Skrivet av    peter56

Artiklar från Familjeliv