Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

I morgon är det dags!

Skrivet av Trillian m Saga99, Casper02 och Marcus04
I morgon börjar lilla Marcusen dagis :-)
Inskolningen börjar med ett tvåtimmarspass i morgon, sen är det 3,5- 4 timmar som gäller. Det blir kul att se hur storebror uppför sig när lillebrorsan är där :-)

OCH jag hoppas på att Marcus är lika lättinskolad som Casper var - han har totalt varit ledsen 2 ggr på hela dagistiden när vi lämnat.... storasyrran var ledsen i ett halvår - varje morgon :-/
Svar på tråden: I morgon är det dags!

Och nu är första veckan över!

Marcus är ju såpass liten (bara året drygt) så han förstår ju inte riktigt att jag lämnar honom. Därför blir han inte ledsen. Dessutom har han världens gulligaste fröknar :) Han har hittills varit som längst till kl 13 och då har han hunnit sova 2 timmar (när de var ute och lekte) och mysa med fröknar o barn.
Skrivet av    Trillian m Saga99, Casper02 och Marcus04

Härligt!

Det låter ju toppen! Vad skönt då verkar det ju som om han knutit an till fröknarna. Hoppas att det fortsätter lika bra!
Skrivet av    Femina

Än så länge...

...går det jättebra. Han njuter av att få så mycket uppmärksamhet. Här hemma får han ju leka mycket ensam eftersom jag pluggar också. Men nu gullar alla fröknar och många barn med honom nästan hela tiden :)
Skrivet av    Trillian m Saga99, Casper02 och Marcus04

hejsan

hejsan jag håller på med ett arbete i skolan och tänkte fråga dej om hur du tyckte det var för dej och ditt barn när han skolades in?? tex tog personalen bra hand om honom o.sv..?? mvh anna
Skrivet av    anna

Jag är nog inte rätt person...

...att fråga. Det är mitt tredje barn på samma dagis så jag och personalen känner varandra sedan tidigare.
Skrivet av    Trillian m Saga99, Casper02 och Marcus04