Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vitvarufrågor! *LG-side-by-side* + varvfråga

Skrivet av Leila
Först vill jag höra om det är någon som har erfarehet av Side-by-side kyl/frys, sen om det är någon som vet något om Lge eller om det bara heter LG som märke.

När man köper en tvättmaskin. Hur många varv ska den helst ha på centrifugen för att vara tillräcklig? Vi har två bar o kommer nog tvätta en hel del så det skulle kännas bra om tvätten inte är allt för blöt när den är tvättad.
Svar på tråden: Vitvarufrågor! *LG-side-by-side* + varvfråga

Vi är nöjda...

med vår Side-by-side från LG, har en med ismaskin. Tyvärr är frysen i minsta laget men det blir nog en box i källaren om ett tag. Vi valde en tvättmaskin med höga varv när vi köpte tvättmaskin men jag kommer inte ihåg hur många det var...
Skrivet av    Annsann m Sofia, Oscar & Jonathan

Minst 1000 varv...

...har jag hört att man ska ha.
Skrivet av    Fru Marmelad

minst 1200 varv

tror jag den ska ha för att hamna i högsta miljöklass. Du sparar mycket tid o energi på torkningen (om du tumlar t ex) på att ha så högt varvtal
Skrivet av    -AT-

När vi jagade

tvättmaskin så läste vi en utredning på pluss tror jag det var, att runt 11-1200 varv så fick man ut så mkt vatten ur kläderna som var maximalt. Över detta så nötte det bara på kläderna.
Skrivet av    Akleja

Om du gillar LG

så kan jag varmt rekommendera deras tvättmaskin \"intellowasher\" (även om det nu inte var tvättmaskinstips du ville ha). Den är stor, rymmer 7 kg , man får utan problem in två bäddset + lite till. Jätteskönt då man har barn och mycket tvätt. Jag tycker den är super (och den centrifugerar på 1200 varv ;-)).
Skrivet av    Fru fet

Artiklar från Familjeliv