Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tack för era böner!

Skrivet av Anthea
Jag bad om förbön lite längre ner här på sidan och det gällde min lillkille som hade såna problem med inskolningen på dagis.

Jag vill bara tacka er som tog oss med i era böner och berätta att det har vänt totalt! Vi skulle ha en extra inskolningsvecka denna vecka pga problemen men det ser inte ut att behövas. Han hängde i pappas ben varenda dag och han kunde aldrig ens lämna dagis för en liten stund (enligt schema). I onsdags vände det! Jag följde med då istället och vi skulle prova att jag gick. Jag satsade stort, vinkade glatt hejdå, ungen skrek som en stucken gris men så fort jag satt mig i bilen tittade han bara och vinkade lite. Sen höll han full show i två timmar, inte ett pip efter mamma och när jag kom tillbaka var han bara jätteglad och busade med fröknarna. Både torsdag och fredag var det likadant, då pappa lämnade. En minuts skrik vid avskedet och sedan inte ett ljud.

Kan tillägga att vår son som vägrat gå till någon annan än mamma, pappa, mormor och morfar i helgen var på släktkalas och gick från famn till famn och charmade alla - även folk han aldrig tidigare träffat! Alla är helt chockade över förvandlingen!
Svar på tråden: Tack för era böner!

tack gode Gud

att du svarar även i dag tårar i ögonen, Katah
Skrivet av    Katah

Vad skönt för er..

..nu ska ni se att han blir en sån där kille som bara ääälskar att vara på dagis. Som sagt..jätteskönt för er att det gått bra.
Skrivet av    lizaliza

Artiklar från Familjeliv