Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kul sang eller tal pa 60 arsfest

Skrivet av Anna
ska pa 60 ars fest nästa helg (min mamma fyller) och vill gärna uppvakta födelsedagsbarnet med nagon kul sang eller tal. har nagon en bra ide eller tips om kul sang/upptradande som man kan gora? tack pa forhand
Svar på tråden: Kul sang eller tal pa 60 arsfest

En rolig sång!

Vi är så glada Det är inte sockerbitar till tänder men det kan man ju ha i stället. Lägg 2 små pappersassietter med avlånga hål i en påse, samt 2 genomskinliga snapsglas samt 2 löständer klippta från en vit plastmugg i en påse (gärna en blå soppåse som finns på rulle), samt ett papper med instruktioner enl. nedan. Dela sen ut en sådan påse till varje gäst. Instruktioner - Töm påsen och sätt den på huvudet som en toppluva! Melodi: Ja, må han leva. Vi är så glada - Vi är så glada Vi är så glada - Vi är så glada Ja visst är vi glada - Ja visst är vi glada Ja visst är vi glada - så glada idag. - Sätt tallrikarna på öronen och sjung med! Melodi: Oh My Darling Clementine. Vi är glada - vi är glada Vi är glada just i dag. Vi är glada - vi är glada Vi är glada just i dag. - Sätt nu tänderna i övermunnen och sjung! Melodi: gubben Noah. Vi är glada - vi är glada Vi är jätte glada. Vi är jätte glada - vi är jätte glada. Vi är glada - vi är glada. Vi är jätte glada. - Sätt nu snapsglasen på ögonen och sjung! Melodi: Happy Birthday. Vi är glada idag. Vi är glada idag. Vi är glada idag. Vi är glada idag.
Skrivet av    Anna

och sen två dikter/tal:

Grattis ditt gamla skrälle önskar jag vore där i ditt ställe. Så jag kunde dej gratta, och lyfta på hatta. för en riktigt härlig kvinna, som bär sina år som en gudinna. Du vigt många år till att för barn ömma, och ikväll ska vi till din ära skålen tömma. Mamma En mor finns med från början som källan till ditt liv. Med kärleksfulla blickar hon följer varje kliv. Sen livets första måltid har hon bjudit dig att smaka. Hon ger av sin omsorg utan krav att få tillbaka. Hon tas så lätt förgiven som lindring av besvär. Och sällan blir hon tackad och sedd för den hon är. I livets alla skeden förblir hon dock densamma..... Din alldeles unika högt älskade Mamma!
Skrivet av    Anna

Artiklar från Familjeliv