Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Igår må ni tro...

Skrivet av Millimeterns mamma (0201)
Hej

Vill bara berätta om att lilltjejen kan stå och gunga!
Japp, på en däckgunga utan underhjul så står hon numera upp och gungar riktigt högt (huga!)
Kom på henne på dagis när jag skulle hämta henne, hon ville inte sluta så vi kom inte därifrån förrän sent :-)
Det känns som om Millimetern nu börjar närma sig sina jämnåriga allt mer (förutom talet då).
Hade ni frågat mig för ett år sedan om jag någonsin skulle kunna ana dessa framsteg så var svaret "nej"...men där ser man, de överraskar en.
Det ska bli roligt att göra uppföljningen av MPU igen och bocka av alla den saker som hon har lärt sig denna sommar/höst.

Så vem vet - ditt barn kanske "klurar" på nästa överraskning?!

Kram
Svar på tråden: Igår må ni tro...

Wow!

Jag blir så glad av såna inlägg, det är verkligen underbart att höra om framstegen! Kul att hon börjar komma ifatt, det måste ju kännas fantastiskt. Hur är det, hon tecknar väl?
Skrivet av    Ann m Frida 021021 & Fanny 990408

Japp, hon tecknar och babblar

Hej Jodå, hon tecknar upp till 4-ord meningar ibland samt babblar en massa därtill. Vi ska träffa en logoped för första gången i slutet av månaden för att titta på om det behövs några specifika övningar för munnen. Millimetern tuggar och äter i allt med god aptipt, men hon har börjat dregla ibland. Hon har bara dreglar vid tandsprickning innan och jag vill kolla upp detta extra. Jag frågade vår tandläkare vid 3-års kontrollen angående dregligen och vet du svaret jag fick...\"barn som har fel i huvudet dreglar\" MORR! Kan tilläggas att jag lyckades lägga band på mig och inte tog den diskussionen då med två smår barn...men huga tandläkaren om hon vågar yttra dessa ord igen vid nästa träff - då ni kommer jag inte att hålla tyst. Ja, det har skett så mycket det senaste året i hennes utveckling så jag känner nästan inte igen min egen unge vissa dagar ;-) Kram
Skrivet av    Millimeterns mamma (0201)

Artiklar från Familjeliv