Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej!

Skrivet av Snowflake med två pojkar 050701
I måndags började min sambo att arbeta igen efter 3 månader hemma med oss. Var ju lite pirrigt innan... Men det har gått jättebra hittills! Killarna är så góa och snälla mot sin mamma. Mys pys! :o)

I går var det träff med föräldragruppen. En särskild tvillinggrupp har satts ihop med 6 olika par. Jätteroligt! Kul att träffa andra tvillingföräldrar och utbyta erfarenheter. Å inte minst att få några att promenera och fika med om dagarna! ;o)
Första vaccineringen hanns också med i går.

Näe, nu ska jag klä på killarna och gå ut i det vackra höstvädret!

Ha en bra dag!
Snowflake
Svar på tråden: Hej!

Frisknat till?

Visst var det en av dina pojkar som hade feber? Hoppas att han piggnat till och att febern försvann fort! Spännande med första tiden ensam hemma med de två (fasar lite för det, har ju en liten kille som kommer att vara knappt två när småtrollen kommer, vojne vojne vilka dagar det kommer att bli...)
Skrivet av    Hibiskus_m_3

Tackar som frågar! :o)

Ja, lillkillen blev bra efter ett dygn med feber som tur var. Inte roligt när de små barnen är sjuka. Ja, mys är det att vara hemma med pojkarna. Tror det kommer gå jättebra för dig också när dagen kommer! :o) Kram
Skrivet av    Snowflake med två pojkar 050701

Hejsan!

Härligt att höra att ni myser och njuter av att vara själva! Kul med föräldragrupp för tvillingföräldrar, finns inte här men jag överfaller alla jag möter när jag är ute och går istället ;). Kramar!
Skrivet av    Nenny m Thilde o Simon&Felix 050713