Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Be gärna för oss

Skrivet av Cheyenne
Hittills har allt gått jättebra med att vara tvåbarnsmamma. Men nu är det som om verkligheten kommit i kapp mig. Min man pendlar långt varje dag och är borta 14 timmar varje dag. Han kommer hem vid sju på kvällen. Det är naturligtvis jättejobbigt för honom och han söker jobb närmare men utan lycka hittills.

Men det är ingen picknick för mig heller direkt. Den sista tiden har jag varit jättetrött och somnar vid åtta halv nio på kvällarna (nåja inte jämt) och är lättirriterad och har väldigt dåligt tålamod vilket jag brukar ha.

Åh, om maken bara kunde få ett jobb här!!! Allt skulle bli så mycket lättare, typ som en dans på rosor!

Om ni vill får ni gärna be för att min man ska få ett jobb här i stan eller iallafall närmare. Tack!
Svar på tråden: Be gärna för oss

kan vi alla

som behöver ett nytt jobb i familjen anmäla sig här, så vet vi vad vi ska be för... ni vet.... vad två eller tre bästämmer att be.... Jag ansluter mig i så fall också för min mans räkning, jag är redå att skicka honom var som hälst bara han får en normal = mänsklig arbetsgivare! Cheyenne, ensam med två små är slitsamt ber för er!
Skrivet av    Katah

Jag ber

för båda era män - arbetsgivare och arbetskamrater är mycket viktiga för famlijen och allt också!
Skrivet av    Elsa B

Tack!

Tack för bön. Jag ska be för att din man hittar ett annat jobb snart. Tack Elsa också!
Skrivet av    Cheyenne

Cheyenne och Katah !

Jag ber gärna för nya jobb inom bra avstånd, trivsam arbetsniljö och bra arbetsgivare. Allt sånt spelar otroligt stor roll för alla i en familj.
Skrivet av    KarlAstrid

Jag tror att GUD

är mycket intresserad av att svara på våra böner. han är oerhört intresserad av att vi skall må bra. Så visst vi ber och står tillsammans med er om en förändring.
Skrivet av    Ingela

jag har blivit

så uppmuntrat på senaste tiden att när vi har tillsammans här bett för något så har vi fått se bönesvar... vi hoppas och ber om igen!
Skrivet av    Katah

instämmer

jag ber också för att era män ska få bra arbeten på nära håll. Kram Åsa.
Skrivet av    bullen71