Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fler nallebitna barn?

Skrivet av Eleonor m Cesar 040107 & Bianca 050504
Cesar har fått en ny kompis: nallebjörnen Jussi (han har själv döpt honom till detta). Han matar Jussi med russin, bäddar för honom med "ticke" (täcke), bjuder honom på dricka och säger "sssch" när Jussi sover. Och gulligast av allt: han lägger Jussi till mammas bröst för att amma. :o)
Svar på tråden: Fler nallebitna barn?

Nej men dockan

är hon väldigt förtjust i. Den har inget namn men den kallas för ducklan. Hon brukar ligga och pilla den i håret när hon ska somna, bär omkring den, kramar den och bjuder henne på mat och dryck. Ser jättemysigt ut tycker jag.
Skrivet av    Camilla m Lovisa

Ja...

visst ser det mysigt ut! Cesar har dock en annan vana: han klämmer Jussi i lådor, kastar honom nerför trappan och plågar honom på andra sätt. Varje gång säger han \"aj\" och så tröstar han Jussi... Kanske en träning i empati? ;o))))
Skrivet av    Eleonor m Cesar 040107 & Bianca 050504

Va sött!

Jag har gett casper massor me mjukisar.. men han har verkat som att de är lite äckliga o ta i... han vill liksom inte. Hans favvoleksaker är bara små traktorer!! TLAKTOL... säger han glatt när han ser en! =]
Skrivet av    Loella m Casper 040113 o bf 060615

Näe, men

docka som heter bebis. Fast Bebis får en del rätt omild behandling, som t.ex att bli släpade upp och ner i håret:) Tur att det inte är ett lillasyskon..
Skrivet av    Gabrielle med Victoria

Artiklar från Familjeliv