Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Stenungsund!!

Skrivet av C m WoT
För-nackdelar?
Jörlanda?
Jag vill veta allt...
Svar på tråden: Stenungsund!!

positivt

Är en mamma från Stenungsund och jag trivs kanon. Det är lagom stort, nära havet, nära Göteborg och mysigt. Visst blir man uttråkad ibland, men jag trivs som sagt. Vad vill du veta mer specifikt? Rent spontant känner jag att Jörlanda känns sådär, men det kanske bara är mina fördomar. Det byggs väl mycket där nu tror jag.
Skrivet av    Johanna

sundet

Det finns ett jättefint kulturhus med bibliotek, där är jag ofta. Sedan ligger Stenungs Torg fint vid vattnet och där finns de flesta affärer. Flytta hit!
Skrivet av    mamma

Tack

vad är det för fördomar du har om Jörlanda? Finns det öppna förskolor? Hur är Stenungssunds kommun med barnomsorg? Jag har två småttisar-finns det aktiviteter för dem? Berätta ALLT!!!
Skrivet av    C m WoT

Tack

det kanske blir så-ska bara hitta något som vi vill bo i! Har du tips på några bra mäklare?
Skrivet av    C m WoT

s-sund

mina fördomar om Jörlanda är att det är lite bonnigt och bösigt, men jag har inga belägg för detta. Tror dessutom att det är annorlunda nu eftersom många flytter dit. Det är en mysig liten ort med bageri, kyrka och skola i \"centrum\". Angående barnomsorg så har jag inte hört att det skulle vara några problem. eftersom kommunen växer ganska fort så ökar avdelningar och förskolor hela tiden. öppna förskolor finns i stenungsund men jag vet inte hur det är i jörlanda, de har en bvc i alla fall vet jag. sedan finns det ett fint kulturhus, simhall och fina badstränder här och det är inte fel. fler frågor? (skall svara snabbare denna gång....)
Skrivet av    Johanna

Nej

inte just nu-tack för alla dina svar. Vi var och tittade på ett hus i Jörlanda i helgen, bredvid en getfarm!!!Det var inget att hänga i granen direkt-ganska nedgånget...så vi letar vidare...:-)
Skrivet av    C m WoT

Artiklar från Familjeliv