Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

WoW

Skrivet av Cecilia m fem+bf 16 april
Hur är det att spela?Värt att satsa på?Försökte hitta lite rescensioner på nätet,men inget informativt kom upp...börjar bli sugen på ett nytt MMORPG,men vet inte vad som är värt att testa...om någon har ett tips så tas det tacksamt emot:)
Svar på tråden: WoW

Love it :-)

Vi har spelat det sedan betan förra hösten, har inte tröttnat än, så för våran del är det väl värt pengarna, vi har 4 konton... Väldigt snyggt gjort, lättstyrt, lätt att sätta sig in i. Du kan köpa ett spel så ingår 60 dagars prenumeration i det ( gjorde det när vi köpte det iallafall) , sedan kan du välja att det ska dras pengar automatiskt varje månad eller om köpa ett sk gamecard i spelbutik och knappa in. Kostnad vid automatisk dragning är ca 120 kr i månaden.
Skrivet av    raqven

WOW är super!

Jag har spelat det ett tag nu och jäg bara älskar det. :) Så köp och testa. Det var en månad man fick till när jag köpte. :) Så köp det. :) Ha det gutt!
Skrivet av    Pappa till AOA

Visade sig att

min sambo köpt EverQuest II igår,så jag får väl prova det och ev köra WoW sen om jag nu har tid^-^ För det verkar ju som om de flesta som spelar har mycket gott att säga om det:)
Skrivet av    Cecilia m fem+bf 16/4

Om ni...

...bestämmer er för att spela på Splitpawservern i EQ2, och känner för att prata med fler svenskar, skicka ett tell till Natalis eller Whip.
Skrivet av    Pappa KP

JajajaJA!

Jag älskar WoW! Absolut värt att testa! :D Dock rätt beroendeframkallande.. *varna* Köp köp kö! ;)
Skrivet av    Catya

Gärna

har en karaktär på Runnyeye eftersom det var så fullt på Splitpaw just då,men det blir nog minst en på Splitpaw med:)
Skrivet av    Cecilia m fem+bf 16/4-06

Kul :)

Då kanske vi ses på Splitpaw. Jag är med i en mycket trevlig guild som heter Spirit of Dawnsong: http://www.eq2.spiritofdawnsong.co.uk/
Skrivet av    Pappa KP

väldigt beroende blir man...

Sitter här och väntar på att nya patchen ska laddas ner så jag kan kika in och se hur mina gubbar mår. :)
Skrivet av    Mia med Emma & Theo

HAHA!

Samma här.. :))
Skrivet av    Pappa till AOA

hahah

Jag var hos pojkvännen och laddade ner patchen på \"min\" dator där (hans laptop), stressade hem och laddade ner den här hemma för att få spela och se det nya. Lagom beroende! :D
Skrivet av    Catya

så beroende att om servrarna går ned

och man råkar hitta en som är öppen är det vips 100+ chars på level 1 för alla bara måste göra en gubbe på den servern som är uppe vadå vänta tills ordinarie server fungera igen och göra annat?
Skrivet av    Turid

Artiklar från Familjeliv