Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Anställd fyller 30 år

Skrivet av Åsa
och vi vill naturligtvis uppvakta. Men med vad?

Man, sambo. Inga barn. Bor i lägenhet. Reser mycket.

"Saker" känns svårt - för personligt och svårt. Upplevelse? Restaurangbesök? Ätbart?

Eller vill man ha en "sak" som man ska ha som minne? Jag är inte sån själv men vad skulle ni vilja ha av arbetsgivaren????
Svar på tråden: Anställd fyller 30 år

Kabinväska

eller något annat reserelaterat, presentkort på tex resturang, resebutik eller varför inte en vinprovning eller liknande. presentkort överlag är ju bra om man inte riktigt vet vad som passar, anant rese relaterat, finare namnetiketter till väskorna, handbage väska nesisär med innehåll som passar då man ska ut och resa, resedagbok vet inte om det finns färdiga sånna där man kan skriva lite fakta och stoppa i bilder och upplevelser från sina reser, täntke typ min första bok stuket fast med resetema
Skrivet av    UlLi

Håller med ... några tips till!

En riktigt bra väska uppskattar åtminstone jag. Kabinväska eller träningsväska som fungerar för en resa över en helg. En bra necessär är kul också. Böcker skulle jag också gilla, kanske en fin bok med vackra bilder kombinerat med ett presentkort i bokaffär. En riktigt härlig yllefilt och en bra bok är väl fint nu på hösten. En klocka är lite klassiskt, men ändå kul. Kanske en cykel.
Skrivet av    Anonym

Hos oss.

..får man en klocka. Traditionellt, men inte så tråkigt tycker jag.
Skrivet av    Mari

Tack för tips!

Det blev en upplevelsegrej (vill inte skriva ut vad ifall om att han läser här, fyller om några dagar!) som vi tror passar just honom! Tack för era tips ändå!!!
Skrivet av    Åsa

Artiklar från Allt för föräldrar