Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag överger er

Skrivet av Sofia*
Att inte ha rätt till sina åsikter och bli hårt kritiserad för att jag inte har lust att delge mina personliga erfarenheter med vilt främmande mässiskor. Det är inget som jag har lust att lägga ner min tid på, det finns trevligare sidor på Aff. Att kritisera andra i stället för att kreativit svara på inlägg är ett sätt att diskutera som inte jag förstår mig på!
Svar på tråden: Jag överger er

men snälla du

jag är inte ett dugg intresserad av dina personliga erfarenheter, särskilt om de är jobbiga för dig att berätta om. Det enda jag har velat är att du ska motivera varför du är så kritisk mot montessori. Och då naturligtvis vad i pedagogiken du anser vara så tokigt. Det kan väl ändå inte ha så mycket med personliga erfarenheter att göra? Men jag respekterar att du inte vill diskutera med mig och är bara ledsen att du tar min kritik så personligt.
Skrivet av    Ev@

Håller med

Ev@ - du glider undan och när du inte får de applåder du brukar få, sticker du med svansen mellan benen. Jag tycker att Ev@ svarat och diskuterat på ett kreativt sätt medan du envist stått fast vid dina åsikter utan att förklara begripligt.
Skrivet av    Anonym

Läste sent omsider,

tråden angående Sofia*s tankegångar. Om man starkt ogillar någonting och vill tala om det för alla, då är det väl en följdreaktion att läsare av inlägget vill veta VAD mer specifikt du ogillar för att bättre förstå dina tankegångar. Det är väl ändå ett diskussionsforum! Varför väcker intresset för ditt resonemang sådan irritation hos dig? Har sett dig på andra snack och du hetsar ofta upp dig...Tyvärr. Det framstår som om du vill göra dina inlägg som sakkunnig och när du inte blir betraktad som sådan är du helt ointresserad av (kanske inte vågar?) att fortsätta resonemanget. Du behöver inte alls bli personlig eller ta det personligt. Tvärtom! Det skulle vara mycket trevligare att läsa mindre av din sårade stolthet och mer av ett enkelt, teoretiskt avskalat svar. Ingen här har efter att ha läst alla dina inlägg på Montessori-tråden förstått VAD du tycker illa om i dagens Montessoripedagogik. Skriver detta ifall du skulle våga dig hit och läsa igen, vilken kanske inte är så troligt...Men hoppas på det eftersom du dyker upp på andra snack, med liknande känsloyttringar.
Skrivet av    Nyfiken i en strut

Tittar in för att se

om stämingen blivit bättre, jag trivdes trots allt ganska bra på den här sidan. Men tyvärr ser jag att jag blir anklagad för att vilja bli applåderad, att jag sticker med svansen mellan benen och att jag hetsar upp mig (av någon som jag inte ens sett nicket på förut, vem är du? Jag står åtminstone för mina åsikter även om du inte förstår dem). Det här är inte beskrivningar av mig själv som jag direkt känner igen. Kan inte låta bli att undra över varför det är jag som är korkad när jag svarar och läsaren inte förstår? Så jag återkommer inte än, jag känner mig personligen oförtjänt förolämpad och mycket ledsen.
Skrivet av    Sofia*

Artiklar från Familjeliv