Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Sandra med Erik - vad är det jag ser??

Skrivet av Mona med Lilja
Jag stod i godan ro och läste tidningen hemma hos svärisarna. Kastar mig som vanligt över annonserna för "Guldklimpar" eller vad det heter... =)
Och så ser jag ju ER!! Har ni gått och fått en liten lillebror till Erik? En liten Elias minsann, inte illa! Och vi kikade på fossingarna, men det såg inte ut som nåt gips...?
Och har ni gift er med...? För visst hette du väl inte det som ni alla heter...?? Men det var nåt på samma bokstav iallfall, eller är jag helt ute och cyklar...?? =)

Måste höra med T och F (de med barnen E och E, du vet, hihi) om det har varit nåt bröllop.... =)

Kram på er och grattis!!

// Mona
Svar på tråden: Sandra med Erik - vad är det jag ser??

Hej Mona

det stämmer att vi gift oss men det var 1 1/2 år sedan... en liten knodd har det oxå kommit, utan klumpfot den här gången. Vi var på organscanning i v.20 för att kolla fötterna och då såg allt bra ut, men man vågar ju ändå inte ta ut något i förskott!! Hur har ni det?? har inte varit här på jätte länge och det lär väl inte bli oftare nu... hoppas allt är bra med er! Sandra
Skrivet av    Sandra&Erik

Ahaa....

Vilken tur då att du såg mitt inlägg, om du inte är här så ofta... hoppas bara att du ser det här med... =) Det är bra med oss, Lilja är 16 månader och går inte än, men jag tror inte att det är jättelångt kvar... =) Hon går på dagis och stormtrivs och så går hon på barnhab i V-by eftersom hon är sen i utveckligen och dessutom har en trolig diagnos för Artrogryphos... Men vi lever och frodas...! (Och har oxå gift oss, hihi...) // Mona
Skrivet av    Mona

Artiklar från Familjeliv