Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tips på artikel!

Skrivet av Kicki
I dagens DN 8/10 finns en artikel på Insidan som heter "En kärleksförklaring till mamma". Artikeln har ännu ej blivit inlagd på nätet verkar det som, men kommer nog att ligga under fliken "mer ur DN" sedan.

Den handlar om Lina Forss som förlorat sin mamma i cancer. Mamman blev 48 år gammal. Lina själv är idag 38 år och har skrivit en bok om sin mamma och sin uppväxt.

Oj vad jag kände igen mig (inte i hennes uppväxt - för den är rätt så unik) i hennes beskrivning av hur hon kände sig de 2 första åren efter dödsfallet. Jag grät säkert i en kvart efter jag läst artikeln, men det var en skön gråt! Det var så länge sedan jag släppte ut sorgen efter min mamma som dog för 4 1/2 år sedan (min pappa dog för 7 1/2 år sedan).

Jag saknar mina föräldrar enormt mycket, och närmar mig snart en stor dag i mitt liv som jag så gärna skulle velat att de kunde dela med mig. Jag ska nämligen ta ut min fil.lic. examen. Ibland inbillar jag mig att jag inte ska klara av den dagen utan dem, men jag vet ju att jag nästan alltid tar mig igenom allt. Man är mycket starkare än man tror.

Många kramar till er alla härinne! Har inte skrivit här på länge, så ni kanske inte minns mig, men jag tittar in lite då och då.

Kämpa på!
Svar på tråden: Tips på artikel!

till kicki

GRATTIS till din stora dag, Jag är gammalmodig men jag tror att våra föräldrar följer oss där upp.Och då är dom säkert MYCKE stolta över sin dotter som tar ex. HA DET BRA.
Skrivet av    sofia

Kram!

Tack så mycket för dina fina ord! Jag hoppas verkligen du har rätt!
Skrivet av    Kicki

Artiklar från Familjeliv