Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Sin City

Skrivet av annasthlm
blir det nog ikväll.
:-)

Vad rullar hemma hos er ikväll?
Svar på tråden: Sin City

Vet inte riktigt

Varje gång vi satt på en film på senaste tiden har det varit antingen dålig kvalle, tysk dubbning eller något annat som gör filmen helt osebar. *surar* Så vi får väl se om vi hittar någon bra film ikväll! Sexy Beast ligger bra till. Vansinnigt namn på filmen, men den verkar bra. vi såg början för några dagar sedan, men australiensiskan var så svårförstådd att vi behövde textning, och textsajten vi brukar använda låg nere. *suckar* Men kanske vi kan se den ikväll då. Har du sett Sin City förut?
Skrivet av    Emma - mer glitter!

VanHelsing

Den går på Canal+ ikväll så jag tänkte passa på att se den. Ananrs ser jag mest film på tisdagar nu för tiden men antingen en eller flera arbetskamrater beroende på hur många som hakar på. Höjdpunkten i veckan :-)
Skrivet av    Bea m. V & H

Hmm

vad tråkigt när det inte är bra kvalitet :-( Sexy Beast verkar sjysst, väntar på rapport senare då. Sin City uteblev, sitter nu och slökollar The Cell istället. Koreografin är mardrömsk och faschinerande i den. Har inte sett Sin City förr men antar att du gjort det :-)
Skrivet av    annasthlm

Urk

har bara sett trailer för van Helsing och insett redan där att det inte är en film i min smak. Jag får höra vad du hade och säga om den sen då :-)
Skrivet av    annasthlm

Den var ok

inte något jag skulle springa och hyra men eftersom jag gillar varmpyrfilmer var den lite kul att se. Sen fick jag ju sitta och sukta efter en snygg UB korsett i läder :-)
Skrivet av    Bea m. V & H

Underworld

Gillar du vampyrfilmer se Underworld om du inte sett den.
Skrivet av    Sadako

Visst är den oxå med Kate Beckinsale?

I så fall har jag redan sett den.
Skrivet av    Bea m. V & H

Jo, jag har sett Sin City

Inte så impad tyvärr. Samma tempo genom hela filmen gjorde att intresset mattades av rejält, spänningen uteblev liksom. Och så följer den serien exakt, ruta för ruta, replik för replik. Hur kul är det på en skala?
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Jag såg...

\"Dagbok från en motorcykel\" (Diarios de motocicleta). Rekommenderas för er som inte sett den.
Skrivet av    Pappa Joe

Sexy beast

tyckte vi var bra! :)
Skrivet av    LenaP

Fin

film! Gillade också den.
Skrivet av    LenaP

Artiklar från Familjeliv