Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Uj, en plötslig och oväntad tanke...

Skrivet av listo v 20 m.tvillingar
Jag låg och bläddrade lite i boken jag fick från MVC vid inskrivningen, och kom till kapitlet om förlossning. Läste intresserat om smärtlindring och de olika faserna i förlossningen o.s.v. (precis som under förra graviditeten), och fick plötsligt en jobbig känsla av att: Neeej, det här kommer ju inte att gå. Jag vill inte föda!

Jag är en logisk och rationell person i normala fall, och hade inga problem med rädsla inför förra förlossningen (som slutade med akutsnitt), men plötsligt så känns tanken på förlossning rätt läskig. Kanske särskilt med tanke på risken för förtidsbörd och att vi har 12 mil norrländsk vinterväg att köra till förlossningen när det väl är dags. Huvva....

Usch... känner att jag INTE behöver såna tankar, det är nog mycket att tänka på ändå.
Jag ville bara skriva av mig lite... *ler*
Svar på tråden: Uj, en plötslig och oväntad tanke...

12 mil norrlänsk väg?

blir lite nyfiken och måste fråga var du bor? Jag bor i Malmberget
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13 /12

Kiruna :-)

Jag bor i Kiruna och måste följdaktligen åka till Gällivare för att föda... inge kul...
Skrivet av    listo v 20 m.tvillingar

ja jag gissade väl det...

men iaf grattis till dina tvillingar, när är det beräknat v 20? borde vara februari nån gång va? Ja det är ju då det kan vara som kallast, men jag håller tummarna för att det går bra. Har du barn sedan innan? Hur gammal är du? Själv är jag 28 år har en pojke Anton som är född februari 98. Vet du om att det är fem tvillingpar inom loppet av tre månader först ut är jag nu i dec, sen är det väl i januari och februari, det är mkt bebbar på gång nu. det var min bm som sa det idag när jag var på besök. Hur mår du annars då? Om du har msn kan du ju adda mig så kan vi surra lite om du vill förståss.... christabackebj,@hotmail.com heter Lapplandstjejjen där oxå... ha det så bra.
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13/12

Artiklar från Familjeliv