Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Till Cordelia, fråga från Noah

Skrivet av njila mod Noah och Simon
Noah frågade här om dagen om Cordelia kommer att ta med sig Molly Mus. Jag minns inte ens att det var hon som hade den, men han är tvärsäker. (Var det inte Smilla?)
Hur har det gått med Botox och Vattenkoppor? Noah och Simon sitter hemma fram till vi åker. Det går vattenkoppor i omgivningarna.
Svar på tråden: Till Cordelia, fråga från Noah

Det är nog du

som har rätt. Cordelia har ingen Molly mus. Var inte mycket för dockor eller kramdjur alls då men desto mer nu. Hon har tillfrisknat så pass att hon går till dagis igen men vi skulle få botox i handen imorgon, måndag, men den blev inställd. Får åka ifrån en dag från träningen till US i Linköping för att ge botox istället. Hur har det gått med att skaffa barnvakt till Simon?
Skrivet av    Marika med Cordelia

det har gått bra

Soltan är barnvakt igen. Är i värsta packtagen. har insett att jag inte kan åka hem på nästan hela tiden. De två första veckorna är båda helveckor, och jag orkar inte köra hela vägen på fredagkväll, och tillbaka på söndag. så det gäller att hitta på skoj på helgerna. Massor med leksaker måste med. Och vi som har bytt till mindre bil!
Skrivet av    njila mod Noah och Simon