Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Någon som har..

Skrivet av Småhemlis
typ ett och ett halvt år mellan 1 och 2 och sedan drygtrunt året mellan 2 och 3? Tror ni det blir TUFFT? Ja såklart men överlever man?
Svar
klart man överlever:),imt
-
Skrivet av    andromeda
Precis så har vi! Och ja, vi lever ännu!
Det är tufft i perioder självklart, men det skulle det ju vara även om man hade 2,3 år mellan barnen. Mest är det bara fantastiskt härligt tycker jag! Dom får ut mycket av varandra redan, trots att dom är rätt små. Leker tillsammans, sjunger, kramas och skrattar! Och bråkar.. Men just mina gör inte det så värst ofta faktiskt =). Just nu svävar jag på ett moln av lycka och tycker att allt i mitt liv går så fantastiskt bra så nu kan jag inte komma på några större nackdelar med att ha såpass tätt mellan barnen! Men jag kan återkomma när alla barnen legat däckade i vinterkräksjukan.. då kanske det inte låter lika positivt.. ;) Men jaa, visst överlever ni! Våra barn är förövrigt födda i mars 2001, augusti 2002, september 2003 och lilltjejen föddes i juli nu i år. Lycka till!
Skrivet av    Lina med Ella o boysen
HEJ!!!
Hur har ni gjort med vagn då när ni haft tre så tätt?Kram
Skrivet av    Småhemlis
Vi har alltid..
..kört med den gamla hederliga tvillingvagnen! Det har funkat perfekt för oss. Först 1:an och 2:an och sen när 3:an kom så hade 1:an redan börjat vägra att åka vagn sedan några månader tillbaka. Hängde du med? =) Visst hände det att 1:an blev trött ibland när vi var på promenad, handlade eller nått, men då fanns ju alltid pappas axlar där.. =) Vi har en ståbräda liggandes i garaget också, men den har aldrig använts.. Nu har vi precis sålt våran emmaljunga och har bara McLaren twin kvar och en Teutonia vanlig till Ella.. Får se hur det går! =)
Skrivet av    Lina med Ella o boysen
VI HAR....
1,5 år emellan 1 o 2 o 3:an och kommer att ha 2,2 år emellan 3:an och 4:an och det går väldigt bra faktiskt fast ibland kan man ju undra vad man tänkte den dagen *ler* jag kan också tillägga att vår 3 barn har ett himla tempo och temperament så det är liv i luckan varje dag.
Skrivet av    sara med 4:e på väg
Hej!!
Vilket är störst skillnad från ett till två barn eller från två till tre barn tycker du? (o andra med som läser detta inlägg)
Skrivet av    Småhemlis
Ingen större skillnad....
faktiskt, vårat första var så snällt när 2:an kom. Man har varit helt inne i det hela har igentligen aldrig trappa ner i tempo emellan.
Skrivet av    sara med 4:e på väg