Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hemma igen!

Skrivet av Fanny m Jacob
Har nu varit i Amsterdam tors-sön med jobbet. Jätteskoj men ahhhh vad intensivt. Och lite sömn blev det också, hamnade på klubbar/discon både fredag och lördag natt... DET var länge sen vill jag lova.

Men vad jag har saknat familjen! Igår såg jag en liten pojke i Jacobs ålder som satt i sin pappas knä och åt pannkakor på restaurang. Jag började nästan gråta!!!! Gahhh.

Jacob har gått omkring och letat efter mig berättade maken, särskilt i lördags morse, han kom in i sovrummet och tittade på min sida av sängen. Maken sa att "Mamma är på jobbet fortfarande". Då går den smarta lilla ungen bort till fönstret där man kan se min cykel och pekar bekymrat på cykeln och typ undrar varför cykeln är hemma om jag är på jobbet... :-D.

Imorse var det totalkaos vid frukosten, han skulle inte sitta ner och äta utan bara springa omkring... vi lät honom hållas, tror han behöver landa i att jag är hemma igen och det tar nog ett par dagar.

Och så har han blivit biten igen, i ryggen, han har två jättefula bitmärken mitt på ryggen. Samma pojke som bet honom i kinden för en månad sen :-(. Lilla stackare.
Svar på tråden: Hemma igen!
Inga svar i tråden.

Artiklar från Familjeliv