Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ansökan när man inte är a-lös

Skrivet av Anonym
Jag kommer ju att sluta från mitt jobb som jag skrivit om tidigare. Funderar på att lägga in min cv på de ställen man kan. Hur formulerar ni personligt brev när ni jobbar någonstans som ska vara "hemligt"? Jag vill ändå inte att det ska komma ut till arb giv ännu att jag söker andra jobb. Jag brukar ju annars tala om vart jag har jobbat, men det är sedan anställningen är avslutad. Brukar ni ändå namnge er nuv arbetsplats?? Tänkte lägg aut på af osv.
Svar på tråden: Ansökan när man inte är a-lös

Det är lite olika på olika sajter...

men på några som jag har lagt in på, så visas inte företagets namn (tänk på att inte skriva namnet i någon löptext bara). Det kanske står \"Konsultföretag inom IT\" i stället för namnet när företagen söker. När du sedan skickar din ansökan, så visas det riktiga namnet i stället.
Skrivet av    Cicci

Jo, jag tänkte på

när jag läger in mitt brev, där brukar jag alltid ha med \"jag har nyligen avslutat en anställning hos XXXX\" men det kan jag ju inte då. I och för sej slår det mej nu att jag behöver ju inte skriva ut namnet utan bara skriva att jag jobbar som redovisningsekonom. Ser det mysko ut om jag gör så???
Skrivet av    Anonym

Näe, det tycker jag inte...

det är väl ett utmärkt sätt att uttrycka vad man jobbar med, men inte hos vem ;-)
Skrivet av    Cicci

Artiklar från Familjeliv