Annons:
  Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Pusselmattor?

Skrivet av Ulrika med 2+1
Jag va på mässan igår och blev helt såld på pusselmattor!!!! Är det nån som har sånna? Var har ni köpt i så fall?
Dom som finns på inreda.com är enfärgade och snygga men dyra tycker jag.
Hittade dom här på BRleksaker....http://www21.br-leksaker.se/Store?ProductId=605403&PageNo=1&backPageSize=6&backGroupId3=SMAABOER&backPageNo=14
Jag får väl köpa typ 6 paket och bygga ihop:-))

Annars vill jag köpa begagnat men jag hittade inga på blocket eller tradera tyvärr....

Ere nån som har tips?
Svar
Vi har!
Min dotter ( 2½ ) har en exakt sådan som på bilden. Jätte roligt tycker hon. Dock tar det mycket plats och bitarna hamnar gärna över hela golvet/ lägenheten så vi har bara frame den när vi har tid att sitta med henne. Men den är mjuk och skön att sitta på. Vet inte var den är köpt hon fick den i julklapp förra året. Vet att biltema haft någon liknande. Lycka till i letandet!
Skrivet av    Mallaco *på besök*
Vi också....
Nathalie har en sån som det var på bilden och den är köpt på BR. Som Mallaco säger så är den mjuk och skön men bitarna ligger över hela golvet, eftersom det är väldigt roligt att plocka isär bitarna. Men så är det väl med de flesta leksaker... det är en ständigt städande. ;) Våran ligger framme hela tiden och de går även att pussla ihop till en kub, lite kul som variation. Jag vet att Biltema har en liknande men sämre variant av pusselmattorna. Men de kankse fungerar bra de med, beroende på vad man vill ha.
Skrivet av    Camilla m Emilia 31/1-05 & Nathalie -02
jag vill använda den som matta....
...för vi har klinkers i lekrummet= inte bra när man ska lära sig gå:( vill alltså inte att den ska ligga utspridd.... Kan det funka? Får ju köpa typ 6 paket men det är i alla fall billigare än den dom har på inreda.com.
Skrivet av    Ulrika med 2+1
Oj då...
ja jag förstår dig att du vill ha något mjukare än klinkers. Men du ska inte köpa nån matta istället? Måste ju finnas några som är mer prisvärda...!?! Men jag skulle nog kollat på biltema då istället för på BR. Men biltema har lite mindre bitar än vad BR har. Sök på deras hemsida på pussel så hittar du tre varianter men jag vet inte hur stora de är. Hoppas du hittar något som passar.
Skrivet av    Camilla m Emilia 31/1-05 & Nathalie -02
Inga tips tyvärr,
vi var också på mässan i söndags och det var kul. Vi gick runt i 3½ timme. Mina svärföräldrar var med också. Josefine var så duktig! Det måste ha varit tröttande med alla intryck men det gick bra. Hon sov dock oroligt på kvällen så vi lyfte över henne till vår säng och det är så sällan vi gör det. Det var jättemysigt!
Skrivet av    Maria m Pontus o Josefine
Jag gick utan barn...
...i 2 ½ timme, skulle dock kunnat gå flera timmar till, jössös va mycket grejer!! Hoppas ni får trevligt på fikan idag:-))
Skrivet av    Ulrika med 2+1
Annons:

Faktabank

Artiklar och nyttig information

annons