Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

hej gabrielle! (hmm, oj, det blev jättelångt)

Skrivet av s med e
och tusen tack för ditt utförliga svar angående tillväxt! Eftersom jag inte hunnit skriva nåt förrän nu så flyttar jag upp svaret hit för annars ser du nog inte att jag har svarat.

ang. knäppa undersökningar: Jag tycker att det kan vara rätt svårt att hålla huvudet kallt när man väl sitter där. Det är så mycket information och man ska hela tiden lyssna uppmärksamt och ta ställning och försöka sålla ut vad som är viktigt och inte. Och samtidigt hålla koll på barnet. Och samtidigt helst inte känna av sina egna känslor för då blir det ännu svårare. (Egentligen är det nog det som är den stora grejen. Jag jobbar i princip med att sålla ut information så jag har normalt inga problem med det.)Jag tyckte hur som helst ditt svar var väldigt nyttigt att läsa.

Angående litenhet: i så fall är det ju per definition nåt fel med Elsans litenhet, eftersom alla vi andra i familjen är så extremt normalstora. fast samtidigt är hon ju en PIGG unge just nu. Speciellt efter mirakelkuren med Losec som satte stopp för det galna nattskrikandet. Så tänker jag, angående knäppa undersökningar och så vidare, att kan hon inte bara få vara liten då??

Samtidigt som hon ju självklart inte kan leva på sondnäring i hela sitt liv och inte heller ha så låga blodvärden att hon hela tiden ligger på gränsen till att behöva blod.

Rörigt svar blev det här. Jag vill både att allt ska få vara bra när det är bra, samtidigt som jag ändå vill att vi ska få ett SVAR nån gång. En förklaring. Vad som helst.
Svar på tråden: hej gabrielle! (hmm, oj, det blev jättelångt)

Hinner inte svara idag..

återkommer snart.
Skrivet av    Gabrielle med Victoria