Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Är

Skrivet av AnnaSmed96:a&97:a+William050720
det bara jag som nuförtiden har samma lägg-tid som bebisen? :) När nattar ni era små? William är vaken och äter sista gången vid 21.30. Sedan lägger jag honom för natten. Strax därpå (22-tiden) kryper även jag ner i min säng, kvällstrött och sömnig som jag är nuförtiden. Känner mig så himla tråkigt ibland!
Men jag vill ju få så många timmars sömn som möjligt innan första mat-pausen vid 3-tiden på natten. Hur gör ni?

Kram!!
Svar
Jag gör detsamma..
Man är ju hur trött som helst och vill få så många timmars sömn som möjligt!! Jag ger Elton mat vid halv tio tiden sedan somnar jag oxå. Han äter ca 01.30 och sedan vid halv fyra tiden igen..så man får ju passa på att sova så mycket man hinner före det!!
Skrivet av    Tina med Nova & Elton
Ungefär samma som du
fast ibland kan det dröja någon timma efter att Caroline har somnat vilket känns tokigt. Men oftast så somnar hon jag runt 22 så där. Kramar
Skrivet av    Marie m Pontus 02 o Caroline 050803
Jag med!
Fast Linnea brukar äta sista målet vid 8 - halvnio, så det händer att jag lägger mig såpass tidigt... Med fler än 1 barn har man ju ingen möjlighet att vila på dagarna, så jag måste sova så mycket som möjligt på natten för att orka!
Skrivet av    Mina75 med Linnea 050905 + 2
Jag
försöker att lägga mig när Lea somnar för natten. Men alla gånger har inte 7åringen somnat in och då får man vänta. Men så kan Lea somna vid 19.00 oxå och inte vakna före 24.00. Då blir det senare för mig. Men man är väldigt kvällstrött.
Skrivet av    Jennie m Lea2005
Jag har som mål....
...att komma i säng vid 22 (då sover oftast Oliver) men sen är det så tyst och lugnt här så då blir det bokläsning, tidningsläsning eller en \"stund\" vid datorn. Den där stunden blir oftast ett par timmar och vips så är det midnatt. I kväll SKA det bli tidigt sänggående (hoppas jag). Kramar!
Skrivet av    Elaine mamma till 5 (Oliver 050719)
Senare än Märta
men hon somnar för natten vid 19.30. Jag håller dock ut ungefär lika länge som ni andra. Vid 22 kryper jag ned i min säng, öppnar boken och tre sidor i boken senare (mestadels läst med ett öga för det andra föll ihop) somnar jag. Första matpausen för natten vid 01.30
Skrivet av    Katarina m Elis 0401 och Märta 0508
Ja...
...här har vi också samma läggtid, jag och Miranda. Vid 22-23 kryper vi till kojs. Fast jag tycker inte att vi hittat några riktiga sovrutiner än. Olika nästan varje dag. Och hon ammar olika många gånger varje natt också. Är det så för er också eller har det redan rutat in sig? Miranda är 6 veckor nu.
Skrivet av    Mamijo
Man
kan väl säga att vi har lite rutiner, men som ibland ställs helt på ända. :) William somnar 22, äter vid 3 och 6-7 ca. Det är så för det mesta. Funkar bra.
Skrivet av    AnnaSmed96:a&97:a+William050720