Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vi har "slarvat"

Skrivet av Lite hemlig
Vi har diskuterat en femma ganska länge nu och gubben är mer ivrig att få till det än jag. Han är lite "bekymrad" över min ålder och tycker inte vi har tid att fundera så värst länge till :-)

Själv har jag tagit det med ro och tycket att 38 är väl ingen ålder...*S* Jag tycker det finns tid att vänta något år till. Men istället för att ta ett direkt beslut så har vi nu bara börjat "slarva" lite!

Blir det något så är det förstås väldigt välkommet, men dröjer det lite så gör det inte heller något. Man vill ju gärna dra ut på det och ha det roliga kvar*S* Känns lite busigt att få slarva och vara "oförsiktig" just nu , kan klart rekommenderas som afrodisiakum*S*
Svar på tråden: Vi har "slarvat"

Fler av sama sort tydligen

Vi har oxå funderat och inte kunna bestämma oss. Så vi har slarvat denna månad. Till helgen får vi se hur slarviga vi varit *fniss*. Vi håller tummarna nu, men har sagt så att blir det inget, så var det inte meningen vi skulle ha fler.
Skrivet av    Lizz

Nä, det är konstigt

men det känns som om det blir svårare och svårare att ta själva beslutet. Det var det aldrig med de första. Nu vore det \"enklast\" om det *bara blev*. Lycka till med \"slarvandet\"!
Skrivet av    Lite hemlig

Va spännande!

Få se vart slarvet leder till ;o) Vi slarvade till både 3:an och 4:an för att min man inte riktigt ville säja ja, men det har han helt förtängt och tycker numer att det va väl självklart att vi skulle ha 4, ha ha!
Skrivet av    Anna-m-4

Spännande *L*

Håller tummarna för att det tog sig ändå då *L* Kram!
Skrivet av    Trebarnsmor (än så länge *L*)

Jo...

det är så det brukar gå till;) Lycka till:)!
Skrivet av    Cecilia m fem+bf 16/4-06

Ja, jag både hoppas

men samtidigt inte...! Helt plötsligt känns fem barn JÄTTEMYCKET fler än fyra??! Min man tycker bara det ska blir roligt, gulligt, mysigt och tycker inte att skillnaden mellan fyra o fem kan va så stor. Själv undrar jag mest hur min kropp ska orka en ny graviditet och samtidigt få allt annat att flyta. Men jag vet ju att det ordnar sej och visst vill jag också... *svammel*... Nåja, det kommer snart att visa sej om slarvet satt sej eller inte. Lovar att komma med info ( om jag inte svimmar av ett ev pos besked *S*)
Skrivet av    Lite hemlig

Ja här

jobbar vi i smyg på sjuan. Inget vi säger till omgivningen. Men detta är första gången vi försöker planera ett barn och lika besviken blir man varje månad mensen kommer. Kram till er alla medsystrar i kampen om en större familj. ;-)
Skrivet av    Petra m. 6 troll

fem barn är jättemycket mer än fyra.

om du tittar till tvätt, bil, mat, konflikter. men även av kärlek, mys och annat bra.
Skrivet av    m

lyckliga dej

Jag vill oxå ha sju men mannen tvekar och säger att 6 räcker. Vi får väl se vad tiden lider.
Skrivet av    molga