Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kalasat

Skrivet av Annica
för Vilma igår. Vi hade en form av namngivningskalas för Vilma...och det blev väldigt lyckat...trots många tårar från både mig och vänner. I och med att min närmaste släkt finns långt borta så blev det ett litet kalas för närmaste vännerna nu. Ville fira lite innan ev. operation. Vi läste "Välkommen till Holland" lyssnade på "Himlen måste sakna en ängel", välkomnade Vilma till oss, spelade "Älska mig" och avslutade med att sjunga "Du vet väl om att du är värdefull". Det var ju en lite speciell namngivning, med många speciella känslor. Det blev en mycket fin dag för Vilma och oss!
Svar på tråden: Kalasat

Vad fint det lät!

Förstår att det var en hel del tårar, jag fällde själv en tår eller två när jag läste ditt inlägg! Nikki
Skrivet av    Nikki

Fint..

Vad fint det låter. Kul att ni vald Älska mig som jag tipsade om. Det är min favorit. Den passar så bra in på våra barn också. I övermorgon bär det iväg mot Göteborg och hjärtoperationen. Du får hålla tummarna för min lilla Julia. Det börjar bli lite nervöst nu... Ha det så gott! Mvh / Anneli och Julia
Skrivet av    Anneli och Julia

Håller alla tummar o tår!

Tänker jätte-mycket på er... Vi hörs snart igen! Många kramar från oss
Skrivet av    Annica

hej

Tanken var att förmedla att jag inte är ledsen över Vilma utan väldigt stolt över henne... det ju så mycket känslor, så många STARKA känslor, inblandade. Det är ju så nyligt som allt bara var ett enda kaos.
Skrivet av    Annica

Hej Annika

Jag förstod ert budskap *S* Glädjen över det som blev övervinner sorgen över det som inte blev!? Vi hade ett väldigt stämningsfull dop för Emma och det var enormt starka känslor (hon var bara 2 månader) Nikki
Skrivet av    Nikki

Vad fint det måste ha varit.

Jag kommer så väl ihåg hur det kändes när min flicka var liten baby.
Skrivet av    Tina

Jag förstår

att du förstår... *ler* Jag vill bara att de som inte har upplevt detta också ska förstå. Och jag tror att vi lyckades förmedla det.
Skrivet av    Annica

Oh va fint!

Va fint det låter, jag hade absolut behövt vattenfast mascara om jag hade varit gäst..
Skrivet av    Kung Malin

Med tanke på mascara

... sekundrarna innan säger min syster... \"Annica, har du glömt att sätta på mascaran?\" Å det hade jag så jag skyndade mig att sätta på det... och minuten efter så var den i princip borta ;)
Skrivet av    Annica

Det låter jättefint

och jag drar mig lite nostalgiskt till minnes Gyrils dop, som också blev extra känslosamt. Vi stod precis inför hennes enorma hjärtoperation. Vi hade också \"Värdefull\".
Skrivet av    Helen m Gyril

Artiklar från Familjeliv