Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Första dagen avklarad

Skrivet av Enemel m Kevin&Elise
Och det var hemskt (fast ändå bra, jobbet känns kanon men det är en annan femma...).
Det hemska började ju, ja om inte för två veckor sedan när min ångest infann sig, så i gårkväll kl. 23. Då vaknade min lille plutt och gnydde och gnällde så länge att jag tillslut gick in till honom och tog upp honom. Kokhet. På en halvtimme hade febern gått upp från 39 till 40,4 och han kräktes och kräktes, bara slem (han har varit lite snorig, men inte särskilt mycket). Han darrade och snyftade och jag led alla helvetets kval. Kan ju inte vara borta från jobbet FÖRSTA DAGEN, och sambon har också precis börjat nytt jobb. Så jag messade mamma, hon är som tur ledig pga att chefen jagar älg, så imorse skjutsade pappa hem henne från sommarstugan på Öland, och Jonas kunde vara på jobbet bara ett par timmar sen. Tack och lov för mormor! Älskade älskade mamma!
På jobbet längtade jag och längtade och längtade, och messade med mamma såfort jag fick chansen. Jag rusade hem med tårar i ögonen av saknad och lycka... äntligen!
Jag har kramats och gosat och kelat i två timmar sedan jag kom hem, och sen gick det inte att hålla honom vaken längre.

F-n vilken drama queen jag är... haha... Men jag blir ju bara ännu mer kär i ungen för varje minut jag är ifrån honom. Har nog aldrig LÄNGTAT så mycket.

Febern är för övrigt inte lika hög längre. Mormor kommer imorgon också.
Svar på tråden: Första dagen avklarad

Kul att du trivs på jobbet!

Det låter ju verkligen toppen att komma till jobbet och känna att det är bra! Och lilla stackars sjuklingen, förstår att mamma är... vad heter motsvarigheten till mammig? Barnig?
Skrivet av    karin med Skruttan o Parvel

Artiklar från Familjeliv