Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vill så gärna...

Skrivet av Lilla my
men tvekar ändå...
Låter säkert flummigt vi har 4 barn på 2 1/2 år, 5 år 6 1/2 och 9. Vil så gärna ha en femma men jag går precis igenom ett jovbbigy missfall. Trodde jag var i v 10 men det lilla livet slutade i v 4 har blött jättemycket och fick dessutom akutskrapas och få 2 påsar blod. MF hade jag 20/8 och har fortfarande blodbrist och känner mig matt...
Samtidigt som jag så gärna vill ha en liten femma känner jag mig orolig efter allt som jag gått igenom nu vågar jag en gång till? Tänk om det händer igen? Samtidigt som jag kan se det som blir det ingen var det inte meningen att vi skulle ha 4 barn. Fyller 40 i november så klockan tickar Mycket tankar är det jag kanske inte är i balans än att våga försöka?

Svar på tråden: Vill så gärna...

Vill också...

.. ha ett barn till!! Hade ett MF i juni och vi har jobbat påp detta hela detta år... men det vill sig inte. Kan det vara så att det verkligen är mkt svårare ju äldre man är?? Det är ju så många runt ikring som väntar barn och är runt 38-43 år.. Är själv 39 år (nyss fyllda) har 3 barn, 17, 14 resp 1 år... Men det är bara att hålla ut. Hoppas du får tillbaka dina krafter snart och att du orkar se framåt igen.. och du har ju en bra start till ett fotbollslag *S*.. 4 goa barn. Må gott!
Skrivet av    Flerbarn?