Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Babysim

Skrivet av Johanna med Miriam
Hej!
Är det någon här som har gått på babysim med sina barn? Vad har ni för erfarenhet av det isåfall och hur gamla var de när ni började?

/Johanna
Svar på tråden: Babysim

HAB

anordnar sim... Vilma kommer ev att börja efter jul.
Skrivet av    Annica

Ja vi

gick på babysim så fort det var ok efter hjärtoperationen. Gyril gillade verkligen det. Numera badar vi med Hjärtebarnsföreningen på Astrid Lindgrens.
Skrivet av    Helen m Gyril

Babysim

Vi gick på \"vanligt\" babysim från att Alma var ca 5 månader och tills hon var drygt 1 år. Det var jätteskönt och hon älskade badet. Vi har även hunnit med bad via HAB och det var också OK. Ingen dykning, men det är ju inte nödvändigt.
Skrivet av    Anna & Alma

Gick på babysim

med Christian precis som med storasyskonen. Vi började där när han var drygt 3 månader, höll inte på mer än drygt 1½ år pga att jag var ledare ett tag, blev för mycket.. och då la jag av helt i stället för att dra ner på ledarbiten.. Tyvärr, för det var kul, syskonen badade i flera år (de har syskongrupper här också)
Skrivet av    anne.h

Vi går..

.. på något som man kallar för Babyklubben. Ingen handledare finns, utan det är fritt bad i varmt bad med massor med roliga saker, My älskar det! Sen har vi gått på badet med Hab, men det är en sån dålig tid för oss så vi har inte varit med nu i höst alls.
Skrivet av    Tina&My

Babysim

Angelica har alltid älskat att bada, så det var naturligt att gå på babysim. Vi började när hon var 5 månader och vi gick på drop-in. Här har de drop-in varje dag i veckan, men de har även fasta grupper. För oss passade drop-in för då kunde man gå när det passade en själv. Det var jättebra och jag gick en termin. Nu går Angelica på badgrupp via hab tillsammans med sin pappa (eftersom jag jobbar) och hon älskar det också!
Skrivet av    Charlotta