Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Be för de kristna skolorna

Skrivet av Helena
Sossarna vill lägga fram ett lagförslag som vill ta bort de kristna framtoningen hos de kristna friskolorna och ta bort bidragen till kristna friskolor. Kristenheten ska vara frivillig och på fritiden. Be för att miljöpartiet inte ska stödja sossarna i detta utan att de kristna skolorna ska bli kvar
Svar på tråden: Be för de kristna skolorna

Men detta

måste väl i så fall gälla alla religiösa friskolor? I så fall bör vi be även för de muslimska friskolorna!! De är viktiga för muslimska familjer.
Skrivet av    My

Självklart skla vi be för även dem

De hanns inte med i farten. De är lika viktiga för de muslimska familjerna som de kristna är för kristna familjer. Livets ord ska ha bön och fastevecka denna vecka.
Skrivet av    Helena

Ja !

Ja det finns all anledning att be ! Denna hetsjakt på kristna friskolor (och andra !)är en galenskap utan motstycke. Tre av våra barn går i en krsiten friskola som vi är jättenöjda med och skolan har det inte lätt i förhållande till kommunen och de kommunala skolorna. Suck.... Som den helige Benedikt sa \"Bed och arbeta !\" - och just det bör vi göra, hör ni ! Kramar till er alla här inne !
Skrivet av    kanijo

Ber här också (imt)

*
Skrivet av    Elsa B

Ja!!

Jag tycker absolut att vi skall bedja,GUD ÄR PÅ VÅR SIDA Men en uppmaning till alla er som är duktiga i ord och skrift: SKRIV INSÄNDARE.MAILA TILL POLITIKER Vi beöver ta bladet från munnen och sluta vara \"snälla svenskar\" som finner oss i allt som storebror bestämmer.
Skrivet av    Ingela

Ang friskolor

Såg att kvalitén på skolorna var dåliga iallafall i Uppsala, (de kommunala)tur att vi har konkurens, om de tar bort den vad har vi då kvar att ge vår framtid? En framtid där de inte kan läsa, skriva eller räkna???? Min dotter ska få gå i Loks
Skrivet av    Helena och Evelina 031122

Mina barn

går där och det är verkligen en bra skola! Två av mina har speciella behov och där får de verkligen den hjälp de så väl behöver!
Skrivet av    Orpa

vem är du:O)

mina barn 6 st har gått/går där. Mn man jobbar där...
Skrivet av    Ingela

du med?

kul !!
Skrivet av    Ingela

LOKS

Skulle ni rekommendera den för mig?
Skrivet av    Helena och Evelina 031122

har du besökt den?

Man är alltid välkommen att komma för ett samtal och titta på skolan. Då får man ju höra om visionen, målen, och se hur det är där. jag rekommenderar den med ett varmt hjärta..(såklart)
Skrivet av    Ingela

LOKS

Har varit på L O på deras möten och så har vi bekanta som är med i församlingen och har barn i skolan. Men inte varit och besökt skolan. Nu är dottern bara knappt 2 år så det är en stund kvar, har dock satt henne i kö.
Skrivet av    Helena och Evelina 031122

OK!

vad trevligt! Du får väl ropa nästa gång du är där så kommer jag . :O) Vi har just nu 3 st (förskolan, 2:an och 9:an) i LOKS, En av döttrarna går 1 året på gymnasiet. Våra grabbar har gott på kristen friskola i Sthlm.
Skrivet av    Ingela

Japp

Har fyra barn där! En i 9:an, en i 6:an, en i 3:an och en i 1:an! Femman är bara 4 år än! =)
Skrivet av    Orpa

Ja

Det är en ypperlig skola!
Skrivet av    Orpa

men jag har en i 9:an

i 9B. En tjej... Min man jobbar på högstadiet...i administrationen. :O) Jag har en i FA en i 2B och en på gymnasiet... vi vet förmodligen vilka vi är kanske...
Skrivet av    Ingela

Artiklar från Familjeliv