Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

hur gammal får man vara för att vara ung?

Skrivet av ruthesther
Jag är 23 år och har två små grabbar. En är två år och den andra en månad. Nummer två föddes med hjärtfel...
Svar på tråden: hur gammal får man vara för att vara ung?

Finns ingen direkt gräns

du var 21 år när nr 1 föddes och det är ungt tycker jag! Jag är nu 25 år och mina barn är 5,5 och 3,5 och lillpyret i magen.
Skrivet av    Annika o Amy 29-3-06

jaaa du

*skratt* hur gammal får man vara för att va ung?? *ler* svår fråga! neee alla är välkommna här!! så välkommen! Detta är tuvärr ett rätt lungt forum om man säger så! men ibland så kommer det en liten text rad eller två :) hur är det med dig och dina pojkar?
Skrivet av    ungmamma16

Jag tycker

att man själv bestämmer det. Om jag ska var aärlig så tycker inte jag nu att jag är en ung mamma men när jag fick första tösen när jag var 15 så var jag ung tycker jag och när andra kom som 19 åring så tyckte jag att jag var på gränsen.. Ålderbn är inte ung nu tycker jag men jagh känner mig ung inombords.
Skrivet av    Christy

det här med "unga" föräldrar

är väl ett samhällsbegrepp numer. Eftersom medelåldern för förstföderskor höjts nåt enormt de senaste åren så räknas väl alla under 30 som \"unga\" föräldrar\"?! Personligen tycker jag att ska man räknas som vuxen som 18-åring eller möjligtvis 20-åring (då man får handla på systemet) så kan man bli förälder redan då, men det handlar såklart om personlig mognad också. Under 18 tycker jag är att vara \"ung\" förälder. Men jag tycker att alla ni under 18 är enormt modiga som vågar er på föräldrarskapet så tidigt och jag stödjer er fullt ut! :) Är själv 24 och väntar första busungen. Perfekt startålder tycker jag för då har jag förmodligen mina 3 barn innan 30, med ett par år emellan varje. Det tycker jag är lagom och passar mig och min man. Mina föräldrar var 21+24 när de fick mig och makens föräldrar var 24+25 när de fick honom (vi är båda äldst) så de har bara gått och väntat på barnbarn nu.... :)
Skrivet av    diana & didrik

hej!

...det är bra med mig och mina pojkar. den lille som är 6 veckor föddes med hjärfel så det var en lite anorlunda start på livet med operation och allt. men nu är vi hemma... vi får se vad som händer härnäst.
Skrivet av    ruthesther

Artiklar från Familjeliv