Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

adoptionsorganisation

Skrivet av Lanie
Vad var det ni tänkte på när ni valde en organisation? Hur bestämde ni, om man får fråga? Vi har inte bestämt oss ännu, och undrar hur andra kommit till beslut, vilka andra faktorer är viktiga, som regelbunda träff, kurser, mm.

Tack på förhand,
Svar på tråden: adoptionsorganisation

Magkänsla

Vi läste båda två, var för sig, det material vi fått från alla organisationer. När vi sedan sammanfattade våra intryck hade vi båda känt starkast för FFIA. De hade länder som passade in på våra önskemål och kändes lagom stora med stor erfarenhet. Har också läst mycket på nätet och fått ros och ris från de olika org. vilket också vägde in en del.
Skrivet av    Marie

Vi bestämde oss fort

Vi beställde info från alla organisationer(går lätt att beställa på internet).Sen sållade vi ut några.Vi valde BFA-A och Polen.Det har fungerat mycket bra.Kontaktpersonerna för Polen är toppen!Vi har nu 2 barn gm.BFA,dotter nu 7 år kom till oss år 2000.sonen nu 2 år kom till oss i somras.Lycka till med adoptionen!
Skrivet av    MammaHA

Vi valde organisation efter

vilka länder de hade. AC var den enda organisationen som hade alla de länder som vi initialt fastnade för. Vi gick också cirklar/kurser via AC och var mycket nöjda med dem. \"Vårt\" land blev till sist Etiopien, och det är AC ensamma på bland de svenska organisationerna så valet var inte alls svårt.
Skrivet av    Helena m Y

FFIA....

valde vi. Vi är jättenöjda med deras service och tillgänglighet. Kunde inte varit bättre!
Skrivet av    Kina-mamma

Artiklar från Familjeliv