Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Sen forts. på total kaos på dagis i Spanien

Skrivet av -annette-
Ja, det tog sin tid för mig att rapportera fortsättningen.

Nu är det i allafall jättebra till slut. Det var ju svårt att tro i början!!! J. trivs för fullt o tycker om att gå till dagis.

Efter mitt sista inlägg hade jag ett snack med den fröken som sagt detta om hår-dragningen o förklarade att vi inte alls gillar den typen av inlärningsmetod, hon accepterade o menade på att naturligtvis skulle hon inte ha dragit hårt i hans hår, bara markerat…

Jag var med hela veckan på invänjning men började gå ifrån 1 tim/ons, (den dagen grät J. mycket), 2 tim/tors (knappt någon gråt) och 3 tim/fre, (ingen gråt). På måndagen lämnade pappa och sen dess har det inte varit några problem alls. Och nu fungerar dagis rutiner helt. Nu är det lugnt o harmoniskt, o J. kommer hem med små teckningar o äter enligt dagis som en häst. SKÖNT!!
Det är som två helt olika ställen, och man förstår verkligen vikten av invänjning när man sitter med facit i hand! Jag tycker också att det var väldigt bra för mig att vara med hela dagar för nu kan JAG dagis alla rutiner, jag känner till all personal o många av barnen, vilket gjorde mig till en tryggare mamma i den stund jag lämnade J. ensam där, förmodligen har det spelat in o gjort att J. också känt sig trygg (ingen omedveten osäkerhet från min sida som spökat).

Ja nu var det slut på den här rapporten och jag vill återigen tacka dig Mia för dina råd o ditt stöd.
Ha det gott
Svar på tråden: Sen forts. på total kaos på dagis i Spanien

Åh vad kul att det

fungerar. Ja det är viktigt med inskolning för hela familjen. Jag har haft ett utvärderings samtal om inskolningen idag. Där sa föräldrana att det var skönt att få ha varit med hela dagarna då vet de vad som händer. Lycka till i fortsättningen. Mia
Skrivet av    Mia.Fskl

Artiklar från Familjeliv