Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Inte i stockholmsområdet men...

Skrivet av Fialott med V-99 och F-05
om du har lust med en utflykt till en himla trevlig liten stad inte så väldans långt söderut kan jag tipsa om en mässa i Söderköping nu den 23:e Oktober. Du kan läsa mer om den på hemsidan www.giftaoss.nu.
Hoppas att det är ok att skriva det här...? Har ingen alls koppling till sidan själv, visste bara att informationen finns där... :-)

Jag bor inte långt ifrån Söderköping och det är såå himla mysigt där.
Svar på tråden: Inte i stockholmsområdet men...

Skulle ju vara ett svar till Christine! *imt*

*
Skrivet av    Fialott med V-99 och F-05

Åh vad synd!

Jag hade gärna åkt till Söderköping, men just den dan jobbar jag. Typiskt!! Vi ska gifta oss i Söderköpingstrakten och kommer att använda oss av en florist och ta tårtan från ett bageri från Söderköping så det hade varit bra att få lite tips och idéer. Det kanske blir fler gånger...
Skrivet av    Snart giftastagen

Ja, det var ju synd!

Vart bor ni annars då? Inte här omkring antar jag på ditt inlägg..? Vi bor på Vikbolandet och ska gifta oss här oxå!
Skrivet av    Fialott med V-99 och F-05

Vi...

bor norr om Finspång så vi har ca 6-7 mil till Söderköping. För att vara lite nyfiken! Var ska ni gifta er och när? Vi ska gifta oss den 26/8 -06 i Skällvik k:a och ha festen på Husby Säteri. Är det några ställen du känner till? Jag ville egentligen vara på Mauritzbergs Slott, men min blivande man tyckte att det skulle bli för dyrt.
Skrivet av    Snart giftastagen

Hej Fialott, ja Söderköping är kanon,

vi har sommarställe i närheten Östra Ryd heter det, är det bekant? Vart i söderköping ska mässan vara?
Skrivet av    Christine

jadå...

Jag vet ungefär vart Östra Ryd är, men är inte helt bekant med området ;-) Mässan ska vara i (på?) Göta Salonger, det ligger precis vid kanalen och har tidigare varit auktionskammare. De har en restaurang och festvåning där nu, och utanför har de bland annat minigolfbana och en liten brygga uppe vid kanalen där man kan sitta och äta på sommaren. Vet du vart det är?
Skrivet av    Fialott med V-99 och F-05

Ja!!

Jag vet precis vart Skällviks kyrka är. Husby Säteri också men är inte det också väldigt dyrt!? Det trodde jag så jag har inte kollat upp priser osv där... Min svärmor har preliminärbokat Mauritzbergs kapell och sen galleriet där. Det är en lokal som ligger straxt bredvid slottet och där får man ha egen catering och så om man vill. Det är inte alls särskilt dyrt, kostar tre tusen för ett dygn tror jag. Hur mycket kostar det att hyra Husby Säteri om jag får fråga...? Nu blev jag också lite nyfiken.. ;-) Och just det.. vi ska gifta oss den 19/8 nästa år.
Skrivet av    Fialott med V-99 och F-05

Artiklar från Familjeliv