Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Det kanske kan "peppa" någon...

Skrivet av MiMi
...att jag fick mitt femte barn när jag var 43 år ( två månader från 44 år) Jag blev lätt gravid, var kanske lite tröttare än vid tidigare graviditeter , men samtidigt tålmodigare. Och tröttheten berodde nog lite på två vilbasar-tjejer som då var 3 och 4 år!!! Jag är inte alls någon " super-morsa" och kände mej ibland mer än lovligt modig under graviditeten. Jag är inte religiös men min tro var att jag skulle våga "lita" på livet.Och nu har jag fem barn!!!!!
Svar på tråden: Det kanske kan "peppa" någon...

Mer peppning... :-)

Jag blev gravid en månad efter min 45-årsdag och hade en helt komplikationsfri graviditet och en relativt lätt förlossning. Valde bort fvp men gjorde ett utökat ul i v 18 + ett tillväxtul i v 32. Födde ett barn vid 32 och blev gravid efter 3 försök men den lilla tvåan lät vänta på sig. Vi försökte i över 5 år och hade beslutat oss för att ge upp hoppet när jag plötsligt blev gravid. Nu är vårt efterlängtade andra barn hela familjens ögonsten, en frisk och fin och alldeles underbar liten pojke... :-) Så ge aldrig upp hoppet!
Skrivet av    Blomman

Och jag som trodde att jag var värst ( äldst)!!!!!

Skämt å sido , jag håller med dej-Ge inte upp!!!!
Skrivet av    MiMi

Jo

jag har faktiskt gett upp hoppet. Fyller snart 46 så det vore dumt att gå och hoppas till ingen nytta. Har försökt en del sedan missfallet för 3 år sedan.
Skrivet av    Dino1

Man får göra so´m groda...

aldrig yappa hoppet!!! Det kanske inte är så farligt att fylla 40 år? Eller? fniss det är min tur om en drygt en månad och jag har väldigt fokus på just den dagen tycker att det känns tungt men jag tror också att efter den dagen kommer kännas som vanligt igen! Har bestämt att göra något kul av dagen istället för att se det som något \"jobbigt\" skönt att höra att det finns fler \"föräldrar\" som har små barn och får bebisar efter 40! Kram på er! Kicki
Skrivet av    Kicki

Vad jag snubblar...

på tangenterna! Rubriken skal vara : Man får göra som grodan, aldrig tappa hoppet! Kicki
Skrivet av    Kicki

Fylla 40

det är ju rena barnkalaset! Nu tycker jag att det är ungt, men det är väl för att jag närmar mig 46. Har alltid känt mig ung inuti och utanpå och inte stirrat på min kronologiska ålder, men 45-årsgränsen var svår att passera, inte minst pga att chanserna till barn faktiskt börjat ebba ut.
Skrivet av    Dino1

Artiklar från Familjeliv