Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Barnatro

Skrivet av MsK
Vår tandfe är lite slö - faktiskt så är det över 2 veckor sen som 6-åringen tappade tanden. Den står där i ett glas med vatten, i fönstret förstås så hon ska se den. Riktigt slö och glömsk är hon, den där tandfen.
Storasyster på 8 år undrade varför hon aldrig kom till lillebror. Jag försökte förklara att hon har nog väldigt många barn att se till, eller så har hon kanske tagit lite ledigt.
Svaret jag fick:
"Nädu! Jag tror fan kärringen har gått och dött!"
Svar på tråden: Barnatro

*asg*

Tänk det tror jag nog också hon gjort. Här får mina barn tjata på mig om en peng, för tandfén kommer inte till dem heller! *s*
Skrivet av    SharpMissy

*ler* Vår tandfe är snabb som sjutton

Man hinner knappt vända ryggen till så svirrar hon förbi, kollar man riktigt noga så ser man nästan glitterspåren i luften du vet sådana där glitterspår som tingeling lämnar efter sig :-)
Skrivet av    Vind

*asg*

oooh vad kul :o) Ja, vad ska man tro när hon aldrig kommer?
Skrivet av    Achillea

Hihi

den var bra!
Skrivet av    Irma

Härligt!

Vilken skön kommentar.
Skrivet av    Lina

Hihi

ja, här har tandfen varit lite uptagen några ggr också, men oftst bara nåt dygn. En gång höll det på att gå riktigt illa, på morgonen så frågade Celine vart glaset var? Jag såg i samma ögonblick en flashback där jag häller ut ett glas med vatten i slasken och ställer det i diskhon.... Det var ju bara att erkänna, \"Vet du vännen, det är ju klart att tandfen inte hittade din tand..hm,hm, mamma slängde ut vattent i slasken igårkväll\" Celine såg ut som hon skulle börja grina, så jag sa snabbt, \"Men du, om vi skriver ett brev till tandfen och berättar att mamma tabbat sig så kanske hon trollar ändå?\" Sagt å gjort, ett lyckligt slut, för tandfen trollade fram en guldtia ändå, fast det ingen tand fanns! Förresten Harley tappade ut en tand på en grusväg! Hihi, han letade å letade men så tog han upp en liten vit sten å sa. \"Mamma, tror du hon ser skillnad?\" Så vi lade den lilla vita stenen i glaset och vet ni vad som hände? Jo, det vart bara en silverfemma, så det gick inte å luras helt!
Skrivet av    .Carina

Ah, som hos oss

jag har ett glitter som jag strör i och runt glaset! Det är \"spraket\" när tandfen trollar och vet du, Harley han har minnsann hört när tandfen trollar, att det sprakade till mitt i natten! *ler*
Skrivet av    .Carina

Underbart:-) (imt)

o
Skrivet av    Missmu

*ler* Åååh vad gulligt!

Den idén snor jag rakt av, jag tänker också strö glitter i glaset hädanefter :-)
Skrivet av    Vind