Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Rosa kläder till pojkar - tips

Skrivet av Jeanne1
Jag har letat mycket efter rosa pojkkläder och vill ge ett litet tips för dem som är intresserade. Jag köpte en rosa finskjorta till min son på NK Kids (stl 86 tror jag) som han har med svarta jeans på dop mm. Tyvärr rätt dyr (typ 300:-), men jag tycker själv att principen är värd det, och han är jättefin i den. Sen hade Way t-shirts som var rosa som man kunde stryka på egen text på (man köper bokstäverna och de stryker). Minns inte vad den kostade, men fin är den.
Svar på tråden: Rosa kläder till pojkar - tips

Du har inte tänkt på

om de har lila? Det älskar mina killar.
Skrivet av    fru_Bill +4 dagar

Jodå... :)

Det var bara det att jag läste att någon tyckte det var svårt att hitta rosa till killar (och det kan jag hålla med om).
Skrivet av    Jeanne1

TUSEN TACK

för tipset *ler*
Skrivet av    sara med 4:e på väg

och

jag som aldrig gillat rosa på varken flickor eller pojkar... för mig är det en färg som är syntetisk och kall - artificiell på något vis... Jag vet inte vad jag skulle vinna på att ta på sonen rosa mer än att gå emot normer som jag ju ändå inte bryr mig om. Principen har jag liksom aldrig hajat - jag tror den i mångt och mycket är skapad, den finns inte annat än i reklamen och sedan anammar vi den om vi inte orkar vara annorlunda. Han väljer kläder själv helt enkelt - och visst, inte går han på tjejavdelningen direkt, men han väljer heller aldrig kläder med lastbilar på, eller drakar.
Skrivet av    Tova

Orange

Varför just rosa. Min son älskar orange, gult och rött. Och det försöker jag förse honom med för jag tycker det är så tråkigt med alla grå och svarta killkläder. Blä...
Skrivet av    simba

"tjejkläder"

till killar går väl lika bra? det får vår lillgrabb ha
Skrivet av    elina_m_2

Vi har massa kläder som är...

orange, rött och gult ( +lite till) men jag tycker att de är så fina i färger då de har mörkbrunt hår och fortfarande lite solbränna kvar i ansiktet.
Skrivet av    sara med 4:e på väg

kolla klädkatalogerna

Vet ju inte hur mycket rosa det finns för killar men La roudet har massa färger även rött till killar. Letade fram katalogen och rosa var det ont om till killar men desto mer rött fanns det... Har ju en liten tjej hemma så jag kollar inte så mycket killkläder...
Skrivet av    S

Artiklar från Familjeliv