Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Är jag den enda som fortfarande

Skrivet av YoCheri
ger burkmat till Februaribarnet?

Det är så snabbt och enkelt så huuu! Nu kan hon mer eller mindre äta vanlig mat men jag favoriserar ändå matburkar :-)
Svar på tråden: Är jag den enda som fortfarande

HAr precis

slutat med det i stort sett helt. Men har en burk i kylen. Det är bra \"reserv\" om vi äter sent eller ngt sådant. Så jag har hängt med i burk-träsket relativt länge jag med ;-)
Skrivet av    Anna m Joel

Vi försökte ge

lilla A burkmat förra hösten när vi var i Stockholm men hon tvärvägrade. Så det har det inte blivit mer av. Hon äter ingen välling längre, inte pulvergröt och därmed blir det samma mat som för oss andra.
Skrivet av    Malla med A

Ja vi slutade

Vid 8 mån och innan dess gav vi bara burkmat i nödfall. Är det bara jag som tycker burkmaten luktar kattmat :(
Skrivet av    Morran m. tre

Nja

Det händer någon gång att hon får burkmat. Framför allt om hon inte tycker att den mat vi äter är god. Då orkar jag inte ställa mig och laga något nytt utan då blir det en burk. Men det är mer och mer sällan.
Skrivet av    Jool

ger inte burkmat

vet faktiskt inte när han slutade med det, men det var länge sedan.
Skrivet av    cj m A,W o L

Simon började vägra burkmat........

vid 1 års ålder. Men jag har en väninna som har en dotter i samma ålder och hon äter fortfarande burkmat. Fast jag tycker nog att i den här åldern kan dem äta det mesta vi andra i familjen äter. Fast det är ju jag det. ;-)
Skrivet av    Tottis med Maja och Simon + v 24

Ida har aldrig ätit burkmat

hon har ätit av vår mat hela tiden...Jag tycker att det är bekvämt att hon äter av vår mat...:-) Jag måste ändå så ge stora syster mat och bägge har ungefär samma smak.
Skrivet av    Johanna med Julia & Ida

Har aldrig

använt burkmat. Leo har alltid ratat det. HAr försökt vid enstaka tillfällen när jag varit borta längre än beräknat men då har det alltid slutat med attjag fått gå och köpa annan mat till honom.
Skrivet av    Bea m 2 grabbar

Ingen burkmat här...

...vi måste ju ändå laga mat, och han får det vi äter. Fram tills nu har han ätit allt utom ris, typ, men nu är det lite kräsnare, men han får äta det han vill, och äter han väldigt lite, brukar vi försöka ge honom något lite matigare till mellanmål istället.
Skrivet av    Mamijo

inge burkmat

Det var längesedan jag slutade eftersom Hedvig ratade den maten.
Skrivet av    j med 4

Nej

tycker också att det luktar kattmat, jag skulle faktiskt aldrig en drömma om att ge mina barn något så illaluktande. Hipps burkar luktade dock mindre äckligt och gick faktiskt att äta själv, så några sådan fick lillebror innan han fyllde 1 år. Sen dess har vi inte haft några hemma.
Skrivet av    Björna med lillebror

Ibland....

... när Fille är trött och vi inte hunnit äta midda får han en burk och sen lägger han sig. Annars äter Fille alltid vår mat. Erik (4 år) har däremot fått dille på barnmat NU.... Smakade av Fille och blev helt salig... Så när vi äter tacos som resten av familjen älskar med Erik avskyr så får han en burk för lite större barn, antingen lasane eller sjömansbiff.... Och då är han så lycklig....
Skrivet av    Kattis med 4 killar!

Ja...

...vi slutade i våras, tidig sommar. På semestern åt han vad vi åt och nu äter han så det knakar på dagis och hemma!
Skrivet av    carina_huel

Nix, här går de åt

flera i veckan. Majken får vanligtvis burkmat till lunch om jag inte har någon god rest över som hon gillar. Frukt till efterrätt. Jag är ingen matmamma, så jag tror hon får större variation genom burkarna, annars fick hon väl korv om makaroner flera gånger i veckan...
Skrivet av    Villemo

Det händer

Jag har oftast en burk i kylen för dagar då E helt enkelt inte orkar vänta tills vi andra ska äta, men annars så äter hon ju allt som vi äter och kräver inga extrainsatser. Håller med om att det känns skönt att kunna plocka fram en burk nån gång då det krisar.
Skrivet av    Mia m A o E

Artiklar från Familjeliv