Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

det börjar ta form.

Skrivet av Anna fru 27 maj 2006
Efter att ha haft lite problem med att få min blivande att börja planera så har han nu kommit igång så smått. Detta är färdigt för närvarande:

papper till inbjudningar beställt (och har kommit)
Inbjudan ihopskriven på datorn.
Klänningstyget inköpt min mamma ska sy
kyrkan bokad och den präst vi vill ha
Vigselprogram skrivet
vi har bestämt var vi ska ta maten ifrån.

Känns skönt att ha en del avklarat även om det är några månader kvar.

i morgon ska vi till Ullared och handla tänkte kolla lite efter bordsdekorationer och dylikt.

Svar på tråden: det börjar ta form.

Vad kul

Härligt att ha ordnat så mycket redan, grattis förresten till ditt bröllop. Hoppas det blir jätte bra väder denna stora dag! Vi skall också gifta oss 27maj och ha dop, men har inte ännu fått ihop hur inbjudningar och vigselprogram skall se ut. Så här långt har vi hunnit: Kyrka och präst bokad Lokal bokad Cateringfirma ordnad Musiker klart Mönster och tyg till klänning Mönster och tyg till barnens klänningar Tycker det känns så långt kvar till maj, men man kanske skulle förbereda så mycket man kan innan vi får vår bebis. Kram
Skrivet av    Coco

Känns jättelänge till maj

Men jag vet hur tiden bara springer iväg. har man dessutom en 2 åring och en som snart är tonåring så finns det att göra. Jag har försökt boka festlokalen men har inte kunnat eftersom de inte kan göra nån bokning innan de får en kalender. Men det ska nog ordna sig i värsta fall får det bli partytält men det får vi inte hoppas.
Skrivet av    Anna fru 27/6 2006

Artiklar från Familjeliv