Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Du som frågade om Söråker i Sundsvall!

Skrivet av Södermalms-bo
Varför vill du bo just där? Det är ju rätt långt från själva stan,som jag trivs ypperligt bra i.
Bor på Södermalm i villa..tror du inte lugnet i Söråker blir liite väl trist om ni kommer från Stockholm??
Hoppas du inte tar illa upp ,det var bara mina spontana tankar..
Svar på tråden: Du som frågade om Söråker i Sundsvall!

Hejsan!

Nejdå, jag tat inte illa upp, tvärtom. Vi är intresserade av Söråker eftersom det är nära till släkten då. Dom bor lite utspridda i Stavreviken, Söråker och Timrå. Just nu så bor vi en förort till stockholm som är ganska lugn med \"långt\" till allt, alltså en 10 minuter med bil till affär och centrum. Och tro mig, Söråker är en kompromiss. Min man vill gärna bosätta sig i Liden, men det tyckte jag var lite väl långt ifrån allt med tanke på att jag är född och uppväxt i stockholmsförort;) Men vi får väl se, när det väl är dags så kommer vi att leta hus lite mer seriöst, nu tittar vi mest runt och då hittade vi ett hus i Söråker som är relativt nybyggt, inget renoveringsobjekt som några av dom andra husen min man hittat varit.
Skrivet av    Mamma till V och O

Hej igen!

Finns detta hus på Hemnet eller Bovision? Nyfiken! Så du har alltså varit häruppe mycket då? Eftersom du har släkt häruppe menar jag. Ett är säkert i alla fall-det är väldigt vackert i Söråker! Det vet jag. Vart bor ni nu då? Jag skulle gärna vilja prova på att bo i Stockholmsområdet i framtiden,vi har våra vuxna barn där..men de bor i innerstan. Men det är så dyrt i Sthlm så det lär aldrig bli av..
Skrivet av    Södermalmsbo

Hej

Ja, huset finns på internet. Timrå kommun strax utanför söråker. Det heter Västansjö 3323. Och ja vi är däruppe så ofta vi kan. Min man kommer härifrån så hela hans släkt bor där. Just nu bor vi i Kungsängen norr om stockholm. Vi bor i en del av kungsängen som heter Brunna. Ganska långt bort om man jämför med innerstan i stockholm :) Och ja det är DYRT här. Det är en av anledningarna att vi inte vill bo kvar. Dessuotm så står vi inför utsikten att kanske bli arbetslösa båda två och om vi blir det båda två så vill vi få ner kostnaderna. Och det är billigare i sundsvallsområdet än i stockholmsområdet. Så vi har redan börjat titta efter jobb däruppe, men det är inte så lätt tyvärr:(
Skrivet av    Mamma till V och O