Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hur många gubbar får man ha i WoW?

Skrivet av Mrs Snape
Jag spelar Guild Wars och är helt beroende, men får "bara" ha 4 gubbar. Jag vill ha mer, exprimentera lite med olika typer av gubbar, utan att behöva döda av de gamla. Är WoW bättre på det så man kan ha fler gubbar igång?
Svar på tråden: Hur många gubbar får man ha i WoW?

Vet inte...

men vi har iallafall 7 gubbar på thunderhorn just nu...och jag tror iallafall att vi kan skapa fler så jag tror inte det är begränsat...
Skrivet av    Jessica m. Saga & Nora + Lovis 051007

Obegränsat

vad jag vet. Har 5 egna.
Skrivet av    Catya

"The World of Warcraft is a feeeeeliiiiiiiinnnng"

såg jag på nätet idag och höll på att skratta ihjäl mig. Men det blir nog WoW-are av mig ändå. Verkar mycket bra att man får ha obegränsat med gubbar. Toppen!
Skrivet av    Mrs Snape

haha

I min guild var det någon som tyckte att det var viktigt att påpeka \"Remember kids, WoW is just a computergame!\" varav 30 personer blev knäpptysta (satt på Team Speak och pratade med varandra i mic) och så kläcker nån ur sig \"It´s a religion! Don´t listen to the unfaithful!\". WoW-nördar är vi allihopa, allihopa, allihopa.. *sjunga*
Skrivet av    Catya

Jag har en fråga till förresten!

Jag tycker att det är skitsvårt att spela spel där man är beroende av andra, för jag har ju en bebis som inte är så sovbenägen just nu. Han kan rätt som det är vakna och gallskrika och då måste jag ju hoppa iväg. Det brukar inte vara så poppis att logga av mitt i ett uppdrag och lämna folk i sticket...Är inte WoW väldigt beroende av att man spelar ihop? Kan man levla hyfsat långt och göra quests själv? Guild Wars som jag spelar nu kan man klara med henchmen, som finns i varje stad och bara är att plocka med sig... Hur funkar det i WoW?
Skrivet av    Mrs Snape

Man klarar sig långt...

utan hjälp av andra, eller rättare sagt utan att bli beroende av andra och vara tvungen att göra långa quests ihop (man måste göra en del sk elit quests ihop med andra men de är gansak korta i början). Min präst är lvl36 nu och jag har nog inte spelat något längre quest med andra än så det går :) Däremot kostar ju Wow varje månad...för Guils Wars var väl gratis? Bara så du vet men det tror jag kanske att du redan visste ;)
Skrivet av    Jessica m. Saga & Nora + Lovis 051007

Jepp Guild Wars är en engångs betalning

och sen får man små uppgraderingar gratis. Nu kommer nog en ny megastor uppgradering i början av 2006 och då får man betala igen... Om jag nu forstätter spela och inte blir WoW-are istället :D
Skrivet av    Mrs Snape

Joo..

Jag har kommit till lvl 55(av 60) med min Troll Rogue i stort sett ensam förutom ett fåtal Elite-quest och någon instance som jag gjort med några i guilden. Jag spelar mest när sonen sover och har \"tur\" att han sover hela natten. :) Oftast är folk rätt förstående. Jag har hojtat till att jag måste dra AFK i några minuter och det är ingen som gnällt.
Skrivet av    Catya

10 på en server

Men du kan vara på olika servrar om man vill dock kan man inte byta saker mellan servrarna men antalet gubbar blir obegränsat 10 gubbar räcker ju till alla classer och att testa med.
Skrivet av    Turid

Min warlock kör enbart solo

hon har kommit till level 42 och än har det inte varit några svårigheter alls. så det går att köra ensam suveränt om man vill Klart de svåraste instanserna kan ju bli knepigt förståss.
Skrivet av    Turid

Låter bra!

Skall nog skaffa mig ett konto snarast. Låter kul att man har yrken också, något som Guild Wars saknar. Där är man så att säga det man är, typ elementalist eller ranger, och så får man gå ut och ta kål på en hel massa saker för att tjäna pengar, hitta schyssta vapen osv. Ganska segt i längden.
Skrivet av    Mrs Snape

Artiklar från Familjeliv