Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Godmorgon...........

Skrivet av Tottis med Maja och Simon + v 24
idag ska jag shoppa på ikea igen. Hmmm verkar som om jag är där jämt nu för tiden. Hehe men innan så har jag nog inte varit där på år och dar.

Vad ska ni göra idag då?
Svar på tråden: Godmorgon...........

Morrn morrn.

ja jag jobbar ju dårå...så jag borde ju inte ens vara här inne ;-) Försöker fylla ut tomrummet härinne lite...hehe Annars blir det lugnt i eftermiddag, tror jag... har verkligen INGA pengar. IKEA, du dit kan man aldrig gå för mycket. Såååå kul ju!!!!!
Skrivet av    Anna m Joel

God Morgon!

Är hemma idag med Ida som är på bättringsvägen. Väntar på att golvsliparen ska ringa och vill komma in i huset. Han ska slipa vardagsrummet...spännande! Annara blir det mest plock och packa härhemma. Nästa lördag flyttar vi! Ikea i Ö-o var jag i fredags med Ida och mamma...Nästa gång åker jag utan barn! Vet inte om jag åker dit nu på söndag...Vi får se! Vad ska du shoppa på Ikea????
Skrivet av    Johanna med Julia & Ida

Go morron!

Idag ska vi bara ta det lugnt, både Leo Joel börjar bli förkylda. Joel snorar jättemycket och det är ju så jobbigt. Ev måste vi gå till apoteket för att inhandla med koksalt
Skrivet av    Bea m 2 grabbar

Godmorgon!

Roligt med Ikea! Här ska vi inte göra något alls. Bara vara hemma med sjuka barn. Inatt har vi sovit ungefär tre timmar så jag ska gå och lägga mig tillsammans med barnen när det är dags för Jonathan att sova middag.
Skrivet av    Mamijo

Godmiddag

Idag ska jag hålla min sista utbildning på jobbet och sen ska jag hem och bara mysa med min förkylda dotter. Kul med Ikea :-)
Skrivet av    Jool

God middag!

Sitter och äter en VV-pizza till lunch. Faktiskkt riktigt god! Snart bär det av på prommis för att hämta barn på skola och dagis! Ha det! Kramis!
Skrivet av    Kattis med 4 killar!

Artiklar från Familjeliv