Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kul saker för barn i Paris

Skrivet av Susanne m Tilde 0208, Valdar 0403 & Hilda 0510
Vi funderar på att fira nyår i Paris och undrar vad det finns att göra för barnen där.
Vi var där i sommras och gjorde alla turist grejerna igen :) men det blir nog ett återbesök vid eiffeltornet som dottern älskade men sen då, finns det några roliga barnaktiviteter?
Svar på tråden: Kul saker för barn i Paris

japp!

*jardin d\'acclimatation i Bois de Bologne.Ca 5 euros i inträde, enorma lekställningar, ponny ridning, karuseller, fiskdam, zoo etc. Man kan köpa ett häfte med biljetter i entréen. Garanterad succé fÖr barn upp till 8-9 âr max * Cité des sciences jag tror att det motsvarar tom titt eller vad det heter i Sverige. Inomhus med olika stationer där man ser hur \"mjöl blir till\" experimeneterar med vatten tex. Jag har bara varit med mina smâ barn som Är under fem men det finns Även saker fÖr stÖrre barn samt ett stort fint akvarium. Du hittar Cité des sciences i Porte de la Vilette. * Disney, det är plâgeri att vara i Paris med barn och inte ta med dem dit ut. Vi har ârskor där och barnen tycker att det Är lika kul var gâng, och vi med :) Ha det sâ kul!
Skrivet av    ParisUllis*

Tack för svaret

Dottern är helt förälskad i Eiffeltornet men vi orkar nog inte vara där i 5 dagar :-). Parken lät rolig o det blir säkert ett besök på Disney också.
Skrivet av    Susanne m 3

Artiklar från Familjeliv