Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Feberfråga

Skrivet av Bea m 2 grabbar
Tyckte Joel kändes varm imorse och tog tempen, nästan 38 är det nåt att oroa sig för? Leo har ju nästan aldrig varit förkyld och framförallt inte när han var så liten
Svar på tråden: Feberfråga

August sjuk

Hej Bea August har Inte feber men snorig och liiite hostig. Det är bara att amma och spruta bröstmjök i näsan, det var bästa medicinen sa de på bvc när jag ringde imorse. Feber över 38 räknas som feber på de små, och har det feber mer än 3 dagar skulle man ringa läkare. Men amma mera, det är bäst! Pussa Joel gubben.
Skrivet av    j med 4

Tack

Bröstmjölk i näsan har jag aldrig hört talas om men det ska genast provas. Han kan haft feber redan igår men hittade inte den vanliga termometern då. men nu ska det ammas mera. Krya på er oxå!
Skrivet av    Bea m 2 grabbar

Håll koll!

Håll noga koll på honom och åk in om han verkar slö!!! Inte bra med feber på så små barn har jag fått lära mig... Simon blev frisk rätt snabbt eftersom vi kom i så god tid, det berömde läkaren oss för många gånger..... Bättre en runda till sjukhuset i \"onödan\" än att vara orolig... Simon hade haft 39-40 grader i 1,5 dygn när jag åkte in... Det blev dropp och medicin i blodet direkt... (Jag vill inte oroa dig, men det sväger fort för de små!) Hoppas att han blir bättre snart! Kramis!
Skrivet av    Kattis med 4 killar!

Håller koll

ska faktiskt ta och ringa till sjukvårdrådgivningen bara för säkerhets skull och höra vad dom tycker. Det är faktiskt dig jag har haft i åtanke nu när joel blivit dålig hur snabbt det gick för er och det vill man ju inte vara med om
Skrivet av    Bea m 2 grabbar

Lika här också Bea

August var ju också väldigt sjuk..väldigt slö och blek, dock inte hög feber. Men ring!! kramis.
Skrivet av    j med 4

Artiklar från Familjeliv