Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kul kul!

Skrivet av Gianna
Nu har jag bokat middag på Golden Hits för mej o sambon i helgen. Jag älskar det stället!!!
Sen ska vi bo på hotell:-)

Jag fyller år snart så vi ska fira lite. Alexander ska vara hos farmor o farfar. Första natten borta...
Men vi är ju kvar i stan om det skulle bli för jobbigt för honom. Jag är mest orolig över att:
A. Jag ska må illa o inte kunna äta
B. Att jag somnar i taxin(om inte redan vid bordet) så sambon får spendera kvällen själv i hotellbaren;-)

kram!
Svar på tråden: Kul kul!

Haha somna inte vid bordet!

Det kan sluta dyrt för din sambo. Avis är jag, har faktiskt aldrig varit där. Men den 19/11 åker vi till en Herrgård på tu man hand! :) Mår du mycket illa? Vi är ju nästan lika långt gångna och mitt har gått över för flera veckor sedan. Har iofs kunnat hantera det illmåendet jag hade med att äta så fort jag började må illa, då gick det genast över. Jag är nog lyckligt lottad. Klappa magen!
Skrivet av    Neta med Ängla bf 21/4

Hej!

Jo jag har mått riktigt dåligt. Med Alexander fick jag tabletter som funkade men det har inte hjälpt denna gång. Jag slutade ta mina vagiatorer i fredags och har märkt skillnad till det bättre efter det. Så det är väl bara en tidsfråga innan det försvinner helt. Med Alex gjorde det det i v16. Skönt för dej att slippa! Det är inte kul att inte ha några symptom men bara sådär lagom vore fint:-) kram
Skrivet av    Gianna

Låter helt underbart!!

Du får vila gärnet på dagen innan så du i alla fall orkar dej igenom huvudrätten! ;) Minns så väl hur det var första gravid-tiden. Jag letade efter anledningar att gå och sova dygnet runt. :) Hoppas ni får en super-mysig kväll! Blir nästan lite avundskjuk men jag är för harig för att lämna bort Jonna-ansvaret vid läggdags och på natten. Dessutom är vårt utbud av barnvakter skrämmande nära noll-punkten. Men nån gång så! Om ett par år eller så. ;)
Skrivet av    -LillaMy-

Artiklar från Familjeliv